Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR - SH-442-1

Nikon
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR este un obiectiv destinat aparatelor foto Nikon format DX, oferindu-va o versatilitate extraordinara, pentru o serie variata de contexte de fotografiere. Este un ideal pentru calatorie, instantanee si fotoreportaj si portrete, fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii (VR) care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare Motorul de focalizare Silent Wave asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa, fiind de un real ajutor pentru videografi.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-442-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR - SH-442-1
Interval mare de zoom


Nikkor 18-140mm reprezinta obiectivul ideal de zi cu zi, perfect pentru orice cadru, de la peisaje la instantanee detaliate cu subiecte la distantaPerformanta optica de inalta calitate


Elementul din sticla ED (Dispersie foarte scazuta) impreuna cu elementul asferic garanteaza rezolutie si contrast ridicate, minimizand distorsiunile cromatice si majoritatea aberatiilor.


Stabilizator de imagine (VR - Vibration Reduction)

VR-ul diminueaza tremurul aparatului foto cauzat de miscarea mainlor, oferindu-va posibilitatea folosirii unui timp de expunere cu pana la patru trepte mai lung. Functionarea VR este silentioasa, chiar si cand filmati.


Motor silentios SWM si impermeabilitate

Obiectivul dispune de tehnologia SWM pentru focalizare automata rapida si silentioasa. Poate fi folosit pe corpurile fara motor de focalizare.
Corp compact si usor, este prevazut cu garnituri pentru impermeabilitate.
Clipuri de prezentare obiectiv foto Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR - SH-442-1

Copyright F64.ro © 2001-2019