Cauta ...
0

Nikon AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 VR - SH5469-2

Nikon
Obiectiv cu zoom puternic, compact, la un pret accesibil. Este dotat cu elemente optice de inalta calitate concepute pentru a fi utilizate impreuna cu aparatele foto digitale SLR format DX de la Nikon si un nivel de zoom de 5,8x care va pune la dispozitie o fiabilitate exceptionala pentru o gama larga de conditii de fotografiere. Echipat cu a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor de la Nikon (VR II) si motorul silentios Silent Wave Motor (SWM), ofera performanta extraordinara in conditii de iluminare deficitara, pune la dispozitie imagini stabile atat pentru senzor cat si pentru vizor si este prevazut o functie de focalizare rapida, silentioasa. Obiectivul ideal pentru fotografii ce nu vor sa schimbe des obiectivele, potrivit pentru o gama foarte larga de aplicatii foto, de la portrete si fotografii de grup, pana la peisaje si fotografii de arhitectura.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5469-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 VR - SH5469-2

• Obiectivul are incorporat motor de focalizare, acest aspect facandu-l compatibil si cu gama de aparate Nikon D40, D60, D5200, D3200.

• Obiectiv cu zoom puternic de 5,8x in format DX, cu distanta focala 18 – 105mm.

• Interval de zoom wide - tele: perfect pentru orice cadru, de la portrete la interioare, arhitectura si peisaje.• Sistemul de stabilizare cu reducere a vibratiilor (VR II) permite o fotografiere mai flexibila cu aparatul tinut in mana si va permite sa utilizati un timp de expunere cu pana la 3,5 trepte mai lung.

• Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si deosebit de silentioasa.• Elementele din sticla ED (Dispersie foarte scazuta) si elemente asferice ale obiectivului garanteaza o rezolutie si un contrast ridicat, atenuand in acelasi timp aberatia sferica, astigmatismul si alte forme de distorsiune.

• Finisaj asemanator cu cel al cu corpurilor aparatelor foto SLR de la Nikon.

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 VR - SH5469-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital