Cauta ...
0

Nikon 85mm f/1.4G - Obiectiv AF-S NIKKOR SH-334-2

Nikon

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G este un obiectiv fix din categoria de inalta performanta Nikon. Este un teleobiectiv compatibil atat cu aparatele Nikon Full Frame (FX), cat si cu cele Crop (DX).

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G este un obiectiv fix luminos, construit pentru a satisface exigentele oricarui fotograf. Este compatibil cu toate DSLR-urile Nikon, atat Full Frame, cat si Crop. Datorita diafragmei luminoase f/1.4, obiectivul permite fotografierea in conditii de lumina insuficienta si, totodata, ofera o excelenta separare a subiectului de fundal.

Tratamentul Nano Crystal imbunatateste considerabil transmiterea luminii si reduce aberatiile cromatice, calitatea imaginilor fiind impecabila.

Focalizarea este rapida si silentioasa, datorita motorului SWM.

• Montura Nikon (compatibil DX si FX)
• Distanta focala 85mm (127.5mm pe DX)
• Diafragma cu 9 petale rotunjite
• Tratament Nano Crystal
• Focalizare silentioasa SWM

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-334-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 85mm f/1.4G - Obiectiv AF-S NIKKOR SH-334-2

 
Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G


Obiectiv tele mediu profesional in format FX cu distanta focala 85mm (127.5mm echivalent in formatul DX) si diafragma deschisa f/1.4 
Diafragma f/1.4 cu lamele rotunjite


Diafragma cu 9 lamele rotunjite produce un efect placut si delicat de estompare, iar deschiderea f/1.4 asigura rezultate extraordinare in conditii de iluminare scazuta.


 
Acoperire nanocristalina


Tratamente multistrat si nanocrystal reduc aberatiile optice oferind imagini uimitoare, bogate in detalii, cu un contrast excelent si culori saturate.

 

Silent Wave Motor

SWM (Motor Silent Wave) permite focalizare automata silentioasa si corecta. Obiectivul poate fi folosit si pe corpurile ce nu dispun de motor de autofocus.
Sunt disponibile doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu supracomanda manuala, prioritate AF) si M (focalizare manuala).
 Alte caracteristici

Corp durabil de magneziu cu montura cu etansare din cauciuc ce protejeaza obiectivul impotriva prafului si a umezelii.


Mai mult

Specificatii
Nikon 85mm f/1.4G - Obiectiv AF-S NIKKOR SH-334-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital