Cauta ...

Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR II - SH5868

Nikon
Compact, usor si foarte versatil, Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G VR II AF-S DX este obiectivul ideal pentru vacante si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete, etc. Proiectat pentru utilizarea cu aparatele foto Nikon SLR in format DX, acest obiectiv este ideal pentru realizarea fotografiilor de zi cu zi si pentru filmele HD. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii (VR) care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare Motorul de focalizare Silent Wave asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa, fiind de un real ajutor pentru videografi. Obiectivul dispune de un sistem retractabil al elementelor optice frontale, reducand astfel lungimea cu 30% fata de versiunea anterioara.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5868
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR II - SH5868Stabilizator de imagine VR

Sistemul de reducere a vibratiilor de la Nikon asigura o fotografiere mai stabila cu aparatul in mana si va permite sa fotografiati cu timpi de expunere cu pana la 4 trepte mai lungi.


Interval de zoom practic

Obiectivul va permite sa fotografiati o gama variata de subiecte, de la peisaje la portrete si documentare. Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G VR II AF-S DX este un obiectiv standard ideal pentru aparatul dumneavoastra Nikon format DX. Obiectivul are o greutate de doar 195 g, are o lungime de 59,5 mm atunci cand este retras si 76 mm atunci cand este extins.Focalizare rapida si silentioasa


Motorul de autofocus SWM (Silent Wave Motor) asigura o autofocalizare rapida, precisa si silentioasa, fiind foarte eficient, mai ales la urmarirea unui subiect aflat in miscare rapida.

Compact si usor de transportat


Obiectivul dispune de un mecanism retractabil a elementelor optice frontale. Asigura portabilitate superioara permitandu-va sa-l retractati atunci cand nu il folositi.
Clipuri de prezentare obiectiv foto Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR II

Mai mult

Specificatii
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR II - SH5868

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital