Cauta ...

Nikon 18-140mm f/3.5-5.6 VR - SH6322-2

Nikon
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR este un obiectiv destinat aparatelor foto Nikon format DX, oferindu-va o versatilitate extraordinara, pentru o serie variata de contexte de fotografiere. Este un ideal pentru calatorie, instantanee si fotoreportaj si portrete, fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii (VR) care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare Motorul de focalizare Silent Wave asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa, fiind de un real ajutor pentru videografi.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6322-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6 VR - SH6322-2

Obiectiv foto Nikon cu zoom de 7,8x in format DX, versatil cu distanta focala 18 – 140 mm (echivalent in format de 35 mm: 27 – 210 mm).



• Interval de zoom de la fotografie cu unghi larg pana la telefotografiere: Obiectiv ideal de zi cu zi, perfect pentru orice cadru, de la peisaje vaste la cadre detaliate cu subiecte la distanta.



• Performanta optica ridicata: Un element din sticla ED (Dispersie foarte scazuta) si un element asferic pentru obiectiv garanteaza o rezolutie si un contrast ridicate, atenuand in acelasi timp majoritatea tipurilor de aberatie si distorsiune cromatica.



• Sistemul de reducere a vibratiilor (VR): Diminueaza efectul de tremurat al aparatului foto, permitandu-va sa utilizati timp de expunere cu pana la patru trepte mai lung. Functionarea VR este silentioasa, chiar si cand filmati.



• Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si silentioasa.



• Acest obiectiv foto Nikon este compact si usor si este prevazut cu garnituri pentru impermeabilitate.
Mai mult

Specificatii
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6 VR - SH6322-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital