Cauta ...
0
0

NAS LaCie 2Big Quadra 8TB RAID FireWire 800 USB3.0

LaCie

Unitatea de hard disk RAID 2big Quadra 8TB 2-bay LaCie este un hard disk capabil sa lanseze pana la sase dispozitive compatibile cu Thunderbolt in modul de putere redusa. Cu viteze maxime de downlink si downlink de 5Gb / s, puteti transfera datele rapid si eficient. Conectati aceasta gama de unitati de hard disk fie prin unul dintre cele doua porturi FireWire 800/400 integrate sau prin portul USB 3.0. Beneficiati de o varietate de moduri RAID, inclusiv RAID 0 si RAID 1 preconfigurate. Modul RAID 0 preconfigurat ofera redundanta zero cu performanta imbunatatita.

 

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125045862
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
NAS LaCie 2Big Quadra 8TB RAID FireWire 800 USB3.0

Viteza imbunatatita de transfer de date: Cu compatibilitate USB 3.0 si UAS, LaCie 2big Quadra ofera performanta optimizata pentru PC si Mac. Cele doua hard disk-uri profesionale de 7200 RPM sunt preconfigurate in RAID 0, oferind viteze de transfer de date de pana la 210 MB / s pe PC-uri sau Mac-uri de tip tarziu.


 


Conectivitate universala pentru compatibilitate: Nu lasati proiectul sa fie deraiat de incompatibilitatea externa a unitatii / computerului. Cu interfetele sale multiple, LaCie 2big Quadra este potrivirea perfecta pentru orice Mac sau PC. Daca computerul dvs. este compatibil cu USB 3.0 sau FireWire 800.


 


Protectie complexa a datelor: este RAID si discuri de tip hot-swappable, astfel incat datele dvs. sa fie pastrate in siguranta, chiar daca unitatea nu reuseste. Schimbati pur si simplu un disc nou fara a opri aparatul. De asemenea, nu veti pierde date daca, in timpul transferului de fisiere, cineva trece prin interfata sau prin cablul de alimentare.


 


Sistemul dual de racire: Sistemul dual de racire gasit in interiorul carcasei LaCie 2big Quadra consta din trei componente cheie: o carcasa din aluminiu disipata de caldura, un ventilator complet reproiectat si aspiratii de caldura jumbo.


 


Design convenabil: Cu un design cu economie de spatiu, modelul LaCie 2big Quadra poate fi pozitionat vertical vertical, reducand astfel amprenta pe desktop. Stergeti-l cu un birou LaCie 2big sau Rackmount Kit standard de 19 "


 


Capacitate
8 TB
Interfata:
Firewire 800
USB 3.0
Buffer :
32 MB
Viteza de rotatie (rpm):
7200rpm
Viteza de transfer:
USB 3.0: pana la 210MB/s
FireWire 800: pana la 82MB/s
USB 2.0: pana la 35MB/s
Dimensiuni (W x D x H mm):
91 x 172 x 200 mm
Greutate :
3.6 kg

Software inclus:
LaCie Desktop Manager
Wuala Secure Cloud Storage
Genie Backup Manager Pro for PC
Intego Backup Manager Pro for Mac
Altele:
Preconfigured RAID 0
Modes: RAID 0 (Fast) / RAID 1 (Safe)
Easy RAID selection
Format:
Desktop
Alimentare:
DC in
Mai mult

Specificatii
NAS LaCie 2Big Quadra 8TB RAID FireWire 800 USB3.0

Product Information

Buletts txt listing

  • Interfata: Firewire 800, USB 3.0

  • Design convenabil

  • Protectie complexa a datelor: RAID

  • Viteza imbunatatita de transfer de date

  • Conectivitate universala

Copyright F64.ro © 2001-2019