Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Manfrotto 250SC1 - picior ventuza pt monopied

Manfrotto
Manfrotto 250SC1 este un suport de cauciuc gandit sa ofere o aderenta sporita monopiedelor si trepiedelor. Acest suport este compatibil cu toate trepiedele si monopiedele ce au picioarele cu diametrul de 25mm. Construit din cauciuc ce ofera un plus de aderenta pe orice teren,producatoru a integrat si un sistem de "tepusa" retractabil ce permite infigerea in sol. Pe langa aderenta suplimentara, suportuli ofera de asemenea o stabilitate crescuta, datorita suprafetei de aproximativ 20 de ori mai mari decat a molelului standard.
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
1042446
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Manfrotto 250SC1 - picior ventuza pt monopied

Manfrotto 250SC1 este un suport de cauciuc gandit sa ofere o aderenta sporita monopiedelor si trepiedelor. Acest suport este compatibil cu toate trepiedele si monopiedele ce au picioarele cu diametrul de 25mm.Construit din cauciuc ce ofera un plus de aderenta pe orice teren,producatoru a integrat si un sistem de "tepusa" retractabil ce permite infigerea in sol.

Pe langa aderenta suplimentara, suportuli ofera de asemenea o stabilitate crescuta, datorita suprafetei de aproximativ 20 de ori mai mari decat a molelului standard.
Mai mult

Specificatii
Manfrotto 250SC1 - picior ventuza pt monopied

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital