Esti ceea ce iubesti
0
Accesorii fotoIncarcatoare acumulatori fotoIncarcatoare acumulatori AA si AAAMaha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h
-120,00 lei

Maha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h

369,90 lei249,90 lei
Rate de la 10,41 lei

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Maha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h

369,90 lei249,90 lei

Descriere

Maha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h

store/product-description.title

8 circuite independente de incarcare, care pot incarca simultan de la 1 pana la 8 acumulatori AA sau AAA (in orice combinatie)

Afisaj LCD de mari dimensiuni, pentru a indica starea de incarcare a fiecarui acumulator pus la incarcat; traditionalele coduri cu leduri sunt acum inlocuite de termeni care descriu starea de incarcare a acumlatorilor (ex.: CHARGE, DONE, CONDITIONING) vezi poza detalii

Modul de incarcare poate fi selectat pentru setarea tipului de incarcare:
Setarea se poate face doar in primele 5 secunde de cand ati introdus acumulatorii,daca nu selectati intra in modul automat de incarcare rapida 1h.

Mod de incarcare rapida: maxim 1 ora:
Se introduc acumulatorii in incarcator, de preferat de la stanga la dreapta, si intra automat in incarcarea rapida de 1h.(doar pentru acumulatori R6 mai mari de 2000MAh sau R3 mai mari de 700mAh).

Soft sau Deep Battery Conditioning System:
Se realizeaza practic o re-formatare a acumulatorului.(in acest mod se pot incarca acumulatori R6 mai mici de 2000mAh sau R3 mai mici de 700mAh) mai lent, dar care furnizeaza cea mai buna durata de viata a acumulatorilor si asigura compatibilitate 100% cu acumulatorii mai vechi, de capacitate mai scazuta.Timpul de incarcare in modul Soft este de 2h pentru unul sau opt acumulatori.Acest mod de incarcare se face simultan pentru cati acumulatori sunt introdusi in incarcator, nu puteti selecta mai multe functii.

Sistem de reconditionare a acumulatorilor:
Acest program are 3 etape: incarcare, descarcare completa si apoi reincarcare. Extrem de util pentru acumulatori uzati care nu mai dau randament - sistemul folosit de incarcatoarele Maha va prelungi simtitor viata acumulatorilor. Acest mod de incarcare poate dura pana la 14h. Se recomanda si la acumulatorii noi dupa 10 incarcari rapide pentru o revigorare a celulelor.

Ultimul tip de microprocesor (precizie de 0.001V) gestioneaza incarcarea acumulatorilor la capacitatea maxima prevenind in acelasi timp supra sau sub-incarcarea acestora. Cu ajutorul acestui microprocesor extrem de precis, veti efectua o incarcare corecta de fiecare data, care va asigura o durata de viata prelungita a acumulatorilor.

Caracteristici tehnice:


- Tipuri de acumulatori suportate: de la 1 la 8 buc. tip AA sau AAA NiMh/NiCD
- Curent incarcare rapida: 2.0A (R6/AA), 0.7A( R3/AAA)
- Timp incarcare: 1 ora (tip incarcare NORMALA), 2ore (tip incarcare SOFT)
- Alimentare: adaptor AC 100-240V 50/60Hz

*** acumulatorii din poza nu sunt inclusi in pachet.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 124859

Specificatii

Maha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h

Incarcatoare Acumulatori AA (R6) / AAA (R3)
Pentru
AA/R6
Viteza
rapid

Accesorii recomandate pentru

Maha MH-C801D - incarcator profesional pentru 8 acumulatori AA / AAA, timp de incarcare 1h

Review-uri

Incarcare recenzii...