[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLLeica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

Leica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

Leica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

Descriere

Leica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

store/product-description.title

Leica X1 Brightline Finder este un vizor pentru distanta focala de 36mm a aparatului compact Leica X1. Aparatul Leica X1 nu are un vizor astfel acesta este accesoriul perfect cand fotografiati in lumina soarelui.
Vizorul este pasiv, astfel nu vor fi afisate date despre expunere.
Vizorul furnizeaza imagini cu un contrast ridicat si culori vibrante. Datorita oglinzilor concave, o parte din lumina incidenta este folosita pentru a ilumina conturul imaginii, exact ca vizoarele aparatelor Leica M.
Multipe tratamente pentru a garanta vizualizarea optima in toate conditiile.


• Material: metal, cauciuc pentru protectia ochelarilor

• Distanta focala: 36mm


♦ Aparatul din imagine NU este inclus in pachet!

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Leica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Leica X1 Brightline Finder - Vizor 36mm

Review-uri

Incarcare recenzii...