Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Kino Flo 4ft 4Bank System - Sistem de iluminat portabil

Kino Flo
Sistemul universal portabil de iluminat are dimensiuni portabile dar ofera lumina puternica pentru spatii dificile precum interioare de automobile sau alte spatii inguste. • Voleti incorporati • Input 100VAC-240VAC • Pornire imediata • Iluminat fara intreruperi • Suport, reflector si acoperitoare detasabile • Dimensiuni: 132 x 33 x 9cm • Greutate: 5.2kg
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125031120
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kino Flo 4ft 4Bank System - Sistem de iluminat portabil4ft 4Bank System


Sistemul a fost construit ca o sursa de lumina soft ce poate fi montata in perete in diverse locuri. Sistemul are patru componente: dispozitiv de fixare, placuta pentru montare, balast si cablu de extensie. Sistemul iti ofera o mare fexibilitate in ceea ce priveste iluminarea pe platourile de filmare.
Sistemul de fixare

Sistemul de fixare adaposteste lampa si e alcatuit din acoperitoare, reflector si suport. Acoperitoarea si reflectorul sunt tinute in loc cu centuri Velcro. 


Montare

Placuta de montare standard vine cu un brat 3/8'' ce se prinde de un grip. Sistemul cu bila permite sistemului de fixare sa fie montat intr-o varietate de unghiuri si pozitii.
Balast 4Bank

Balastul este electronic cu un output ridicat si o frecventa mare, cu un voltaj ce variaza intre 100-240VAC ce poate alimenta patru lampi ce se afla chiar si la aprox 23 de metri distanta. Electronica avansata a balastului asigura o functionare fara intreruperi si fara zgomote deranjante in timpul filmarilor.Cablu

Sistemul suporta un cablu de pana la 23 de metri ( 3x 7.6) care sa faca legatura intre sistemul de fixare si balast.


Mai mult

Specificatii
Kino Flo 4ft 4Bank System - Sistem de iluminat portabil

Product Information

isVisibleDa

Copyright F64.ro © 2001-2019