Cauta ...
0

Kenko Filtru Zeta UV L41 58mm - RS50608343

Kenko
Filtrul Kenko ZETA UV, dedicat obiectivelor cu filet de 58mm, beneficiaza de constructie cu rama ingusta (profil 4mm) pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide. Noile filtre ZETA sunt fabricate dintr-o sticla foarte rezistenta la spargere si beneficiaza de multiple straturi antireflexie (7 straturi ZR - Zero Reflection), anti zgariere, rezistente la apa, pete si urme uleioase si, nu in ultimul rand, permit o trecere a luminii in procent de 99,7%, mult mai buna decat in cazul filtrelor standard. Cu toate aceste calitati, seria ZETA reprezinta segmentul cel mai performant de filtre existent pe piata in acest moment.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS50608343
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kenko Filtru Zeta UV L41 58mm - RS50608343

- 7 straturi de tratamente anti-reflexie si anti-zgariere

- tratament ce opune rezistenta la aderearea picaturilor de apa sau lichide uleioase

- transmisie a luminii mult mai buna decat in cazul filtrelor standard ( ~99,7% in spectru vizibil 400-700nm )

- constructie cu rama ingusta pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide (profil 4mm)

- ambalat intr-o carcasa sofisticata de transport

- fabricat in Japonia* Filtrele UV se folosesc indeosebi pentru a asigura protectia obiectivului impotriva amprentelor accidentale, a prafului, apei, a lovirii cu diverse obiecte etc. Sunt recomandate mai ales in conditii grele de fotografiere, dar se pot folosi si in uzul de zi cu zi. De asemenea, aceste filtre reduc radiatiile UV care pot da o tenta albastrie imaginii in diverse conditii, cum ar fi pe litoral sau la peste 2000m altitudine.
Mai mult

Specificatii
Kenko Filtru Zeta UV L41 58mm - RS50608343

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital