Cauta ...

Kenko Extension Tube DG 25mm pentru Nikon

Kenko
Tub extensie (inel macro - 25mm) Kenko Uniplus DG 25 pt. aparate foto reflex Nikon AF. Tuburile de extensie (inelele macro) sunt proiectate pentru a permite obiectivelor sa focalizeze mai aproape decat distanta lor minima de focalizare din constructie. Prin aceasta apropiere (micsorarea distantei de focalizare) se creaza efectul de marire a subiectul fototgrafiat (subiectul apare ca fiind mai mare atat in vizor, cat si in fotografie/cadru).
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
101404
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kenko Extension Tube DG 25mm pentru Nikon

Aceste tuburi de extensie sunt extrem de folositoare in fotografia MACRO, putand transforma practic orice obiectiv intr-unul macro, la un cost sensibil mai mic, dar mentinand in acelasi timp calitatea optica a obiectivului.Tuburile de extensie Kenko DG nu dispun de optica. Se monteaza direct pe camera, pe baioneta, iar la capatul lor se ataseaza obiectivele. Marindu-se astfel distanta dintre obiectiv si planul focal, aparatul este "fortat" sa focalizeze mai aproape decat in mod normal. Cu cat este mai maredimensiunea tubului, cu atat aparatul va focaliza mai aproape.

* Compatibile cu aparatele foto reflex Nikon AF, AF-SNota:

- nu se poate focaliza la infinit cu inelele macro montate (plaja distantelor de focalizare este relativ restransa)

- factor de corectie la expunere pana la 2EV

- informatiile de la Nikon D nu sunt preluate (deoarece obiectivul va focaliza mai aproape decat este programat prin constructie)

- este recomandata focalizarea manuala in cazul utilizarii inelelor macro
Mai mult

Specificatii
Kenko Extension Tube DG 25mm pentru Nikon

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital