Cauta ...
0
0

Kit Toc Foto DSLR/Mirrorless Kast D1 + Trepied WT-3540

Kathay
Kast D1 este o geanta compacta, usoara, confectionata din materiale foarte rezistente, fiind dedicata transportului si protectiei unui DSLR cu obiectiv atasat, alaturi de accesorii suplimentare (filtre, acumulatori, carduri, incarcator etc).Pe langa protectia si transportul comod pe care le ofera, beneficiati de buzunare suplimentare pentru accesorii, curea de umar si un design modern si practic.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125031641Bundle_1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kit Toc Foto DSLR/Mirrorless Kast D1 + Trepied WT-3540

Kast D1 - Geanta foto, Gri/ Verde

Kast D1 este o geanta compacta, usoara, confectionata din materiale foarte rezistente, fiind dedicata transportului si protectiei unui DSLR cu obiectiv atasat, alaturi de accesorii suplimentare (filtre, acumulatori, carduri, incarcator etc).

Pe langa protectia si transportul comod pe care le ofera, beneficiati de buzunare suplimentare pentru accesorii, curea de umar si un design modern si practic.

Fancier WT-3540 - trepied foto - video argintiu


Are 2 bule de nivel una pe picioare si una pe capul trepiedului ceea ce va ajuta la o incadrare cat mai exacta a fotografiei.Este prevazut cu maner din plastic rezistent pentru transport, picioarele au in partea de jos talpici orientabile fixate pe bila ce ofera o mai buna stabilitate pe o suprafata mai putin neteda.Are toate functiile necesare pentru fotografiere, fiind un accesoriu extrem de util. Are o placuta cu desprindere rapida, cap panoramic, pozitionarea platformei la 90 grade, cremaliera pentru coloana centrala.- inaltime maxima: 1560mm

- inaltime minima: 550mm

- inaltimea trepiedului pliat: 610mm

- diametrul maxim al picioarelor: 25mm

- masa: 1300g

- suporta sarcina de pana la 3kg.
Mai mult

Specificatii
Kit Toc Foto DSLR/Mirrorless Kast D1 + Trepied WT-3540

Product Information

Buletts txt listing

    KIT COMPUS DIN:


  • Kast D1 - Geanta foto, Gri/ Verde

  • Fancier WT-3540 - trepied foto - video argintiu

Product stateNou

Genti Foto

Tip geantaGenti foto de umar

Copyright F64.ro © 2001-2019