Cauta ...
0
0

JJC CL-PRO1 Kit de Curatare Profesional 9 in 1

JJC
JJC CL-PRO1 este un kit de curatare pentru aparate foto, obiective filtre si alte intrumente optice. Este util pentru curatarea prafului, mizeriei si urmelor de grasime; prin utilizarea regulata, suprafetele optice vor fi mereu intr-o stare excelenta.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125047109
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
JJC CL-PRO1 Kit de Curatare Profesional 9 in 1

JJC CL-PRO1 este un kit de curatare ce include pompa, creion de curatare, servetele umede, microfibre, solutie de curatare, spatule senzor si husa. Este dedicat curatarii de aparate foto, obiective, filtre si alte intrumente optice.
Mai mult

Specificatii
JJC CL-PRO1 Kit de Curatare Profesional 9 in 1

Product Information

Buletts txt listing<ul><li>pompa de aer</li><li>creion cu cap de carbon</li><li>microfibre, servetele umede</li><li>solutie pentru curatare senzor si spatule<br></li></ul>
Package contains<ul><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Pompa x 1</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Creion de curatare cu cap de carbon x 1</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Servetele umede x 10</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Microfibra pentru eletronice x 1</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Microfibra pentru lentile x 6</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Betisor cu vata x 12</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Solutie curatare senzor x 1</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Spatule curatare senzor APS-C x 2</span></li><li><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">Gentuta neopren x 1pc</span></li></ul>

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020