[Top Banner] Colind cu pasiune
0
Accesorii fotoCarti fotoInot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Referinţă: 1039417

Deschidere la livrare

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Descriere

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

store/product-description.title

Cartea apare în colectia Diafragma 9 si are 190 de pagini. Formatul este 15x21 cm, are coperta cretata cu clape.

Voicu Bojan
Este editor, traducator si pe alocuri, fotograf freelancer. A publicat povesti în imagini si reportaje în mai multe publicatii, dintre care cele mai semnificative sunt National Geographic România, Esquire România si LensWork, US. Este editor asociat al Revistei Punctum si initiatorul proiectului Diafragma 9. Acesta din urma include seminarul de fotografie de la Rasinari, precum si o colectie de carte pe aceeasi tema, colectie ce debuteaza cu prezentul volum.


Gicu Serban

Este inginer programator si uneori fotograf. Este initiator sau colaborator la câteva importante proiecte fotografice desfasurate pe internet. (www.badorgood.com, www.foto-magazin.ro, www.punctum.ro, www.oskar.ro, www.diafragma9.ro) Este membru al Grupului 7 Zile împreuna cu care a publicat albumul “7 ani în Maramures” (Editura Humanitas 2007). Fotograf freelancer, colaboreaza ocazional cu Mediafax.
Mai multe pe site-ul personal www.gserban.com.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 133035

Specificatii

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Reviste / Carti Foto
Tip
Carti

Accesorii

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Review-uri

Incarcare recenzii...