Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Vreme de trei ani, doi prieteni (Gicu Serban si Voicu Bojan) au purtat, în scris, un dialog despre fotografie, viata si micile lucruri care îi pasioneaza. Rezultatul acestui schimb de idei s-a concretizat într-o carte. Ea poarta titlul de Înot sincron si, printre altele, vorbeste despre: Fotografie si tradare / subiect si implicare / Caravaggio, Erwitt, Rene Burri / scris si fotografie / bazine, înot, slapi si halate de baie / Nora / manele vizuale / Tarkovski, Towell, Arbus / concursuri foto / capsuni, rosii, patrunjei / fotografie si arta / kendo / cum sa facem poze mai bune / Havana, Alun si Petrila / fotografii iconice / ce înseamna o imagine buna / fotografie accidentala / audiobooks, servetele umede si pâine feliata / fotografie si kitsch / Ocna Sibiului si Zoo Turda / Sally Mann si Robert Capa / cartofi prajiti si drumul crucii / fotografie si întâlnire / etc.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1039417
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Cartea apare în colectia Diafragma 9 si are 190 de pagini. Formatul este 15x21 cm, are coperta cretata cu clape.Voicu Bojan

Este editor, traducator si pe alocuri, fotograf freelancer. A publicat povesti în imagini si reportaje în mai multe publicatii, dintre care cele mai semnificative sunt National Geographic România, Esquire România si LensWork, US. Este editor asociat al Revistei Punctum si initiatorul proiectului Diafragma 9. Acesta din urma include seminarul de fotografie de la Rasinari, precum si o colectie de carte pe aceeasi tema, colectie ce debuteaza cu prezentul volum.

Gicu Serban


Este inginer programator si uneori fotograf. Este initiator sau colaborator la câteva importante proiecte fotografice desfasurate pe internet. (www.badorgood.com, www.foto-magazin.ro, www.punctum.ro, www.oskar.ro, www.diafragma9.ro) Este membru al Grupului 7 Zile împreuna cu care a publicat albumul “7 ani în Maramures” (Editura Humanitas 2007). Fotograf freelancer, colaboreaza ocazional cu Mediafax.

Mai multe pe site-ul personal www.gserban.com.
Mai mult

Specificatii
Inot sincron - Voicu Bojan si Gicu Serban

Product Information

Product stateNou

Reviste / Carti Foto

TipCarti

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital