Cauta ...
0
0

Comunitate / Cafeneaua F64

 

 

UN LOC DE INTALNIRE AL PASIONATILOR DE IMAGINE

Comunitatea iubitorilor de fotografie are un loc dedicat de intalnire. ?i ce loc mai ideal puteam sa cream pentru cei dornici sa impartaseasca povesti despre ceea ce iubesc? Am ales sa deschidem cafeneaua F64 chiar in incinta magazinului, pentru cei care isi doreau ocazia de a putea discuta pe indelete despre ce ii pasioneaza, in timp ce lucreaza, socializeaza, citesc, savurand o cafea ori delectandu-se cu o prajitura.

Astfel, chiar la parterul magazinului nostru din Bulevardul Unirii 45, cafeneaua fotografilor ii intampina cu drag pe cei dedicati imaginii. In plus, daca faci o vizita mai lunga la noi in magazin, cafeneaua este si locul unde te poti relaxa in voie in timp ce astepti sa-ti fie printate sau scanate fotografiile de exemplu.

Oricare ar fi motivul pentru care alegi sa petreci cateva momente in cafeneaua F64, un lucru este sigur: aici vei gasi de fiecare data iubitori de fotografie ca si tine, oameni din aceeasi mare comunitate si vei putea fi ascultat, apreciat sau consiliat in legatura cu subiectul tau favorit.


Programul cafenelei F64 este acelasi cu programul magazinului:

Luni - Vineri 09:00 - 21:00

Sambata 09:00 - 19:00

Duminica inchis

 

Copyright F64.ro © 2001-2020