Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Inchiriere Sony 16-35mm F2.8 GM FE E-mount

sony
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM FE este un obiectiv zoom wide-angle, ideal pentru fotojurnalism, peisaje etc. Dispune de 2 motoare "Direct Drive Super Sonic Wave" care asigura o focalizare silentioasa si rapida.Stratul "Nano AR" imbunatateste transmisia luminii si reduce reflexiile interne, fiind extrem de util intr-un obiectiv wide. Diafragma cu 11 lamele ofera un bokeh placut pe intreaga plaja de diafragme f/2.8 - f/5.6. Obiectivul ofera o claritate exceptionala a imaginii, multumita constructiei optice care include 5 elemente asferice (2 elemente XA = extreme aspherical) si 2 elemente ED (Extra-low-Dispersion) care reduc considerabil aberatiile cromatice. De asemenea, dispune de un strat de fluor care respinge urmele de grasime de pe lentila, fiind mult mai usor de curatat.Este un obiectiv usor (680 g), sigilat impotriva patrunderii prafului si rezistent la stropi de apa. Sony FE 16-35mm f/2.8 GM FE reprezinta primul obiectiv wide angle din seria G Master si este ideal pentru o gama larga de aplicatii - peisaje, arhitectura, fotografie de sport etc.
Mai mult
Variante:
Pachete:

Por: 120,00 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 120,00 Lei
 • 2X de 60,00 Lei
 • 3X de 40,00 Lei
 • 4X de 30,00 Lei
 • 5X de 24,00 Lei
 • 6X de 20,00 Lei
 • 7X de 17,14 Lei
 • 8X de 15,00 Lei
 • 9X de 13,33 Lei
 • 10X de 12,00 Lei
 • 11X de 10,90 Lei
 • 12X de 10,00 Lei
 • 18X de 6,66 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
RENT125035703
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Inchiriere Sony 16-35mm F2.8 GM FE E-mount


 


Zoom de F2.8 16-35 mm cu rezolutie inalta si rapida


Primul obiectiv superangular cu zoom G Master va ofera performanta care va beneficia din plin de potentialul rezolutiei mari si de cele mai noi (si viitoare) corpuri ale camerelor. Cele mai avansate tehnologii optice si mecanice de la Sony se combina pentru a va oferi imagini cu o claritate extraordinara.


 


 


   


  


Rezolutie ridicata pe intreaga imagine


Cu designul optic fara compromisuri obtineti o rezolutie si un contrast extrem de ridicate. Peisajele, arhitectura, interioarele si alte subiecte extinse sunt surprinse cu o claritate remarcabila, dintr-un colt in altul. Elementele asferice reduc distorsiunile, iar elementele de sticla ED (dispersie extrem descazuta) controleaza eficient aberatia cromatica.


 


 


 


  


Claritate si contrast in orice lumina


Stratul antireflexie din nanocristale de la Sony suprima reflexiile incidentale care duc la pete albe si reflexii parazite cand lumina pune probleme, pentru a obtine un contrast si o claritate constante. Lipsa petelor albe intr-un interval mare al unghiurilor cu lumina incidentala va permite o mai mare flexibilitate la incadrare si compunere, in special la distante focale cu unghi panoramic. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticla/3.Lumina transmisa)


 


 


  


Efect bokeh minunat in fundal


Fotografierea de aproape, cu F2.8, poate produce un extraordinar efect bokeh in fundal. Folositi aceasta caracteristica pentru portrete, de exemplu, cu fundaluri dinamice si colorate realizate cuefecte bokeh omogene si expresive care scot subiectul in evidenta.


 


 


 


 


  


Rezolutia si efectul bokeh au ajuns pe noi culmi


Acest obiectiv are doua elemente Sony XA (asferice extreme) cu o precizie a suprafetei de 0,01 microni. Distorsiunea care tinde sa apara la obiectivele superangulare cu zoom este controlata meticulos, la fel si astigmatismul si curbura campului. Efectul bokeh neplacut, ca un inel alb, este suprimat in mod eficient de catre elementele XA (asferice extreme) pentru ca efectul bokeh omogen si frumos sa fie obtinut in zonele defocalizate.


 


 


 


 Rezolutie optima la orice distanta focala


Inalta rezolutie este constanta de la infinit pana la cea mai mica distanta de focalizare. Acest obiectiv are un mecanism de focalizare autocentrata cu doua grupuri de lentile actionate independent. Acest sistem ajuta la reducerea la minimum a tuturor tipurilor de aberatie, deci este mentinuta rezolutia ridicata si clara de la focalizarea la infinit pentru portrete, de exemplu, pana la focalizarea in plan apropiat pentru portrete si subiecte similare. Doua sisteme DDSSM (Direct Drive SSM) cu motoare piezoelectrice originale Sony actioneaza direct doua grupuri de focalizare in configuratia cu focalizare autocentrata. Grupurile de focalizare sunt pozitionate cu precizie mare pentru a obtine cea mai ridicata precizie a focalizarii. Sistemele DDSSM sunt silentioase, fiind ideale pentru realizarea filmelor si a fotografiilor.


 


 


  


Usor si compact pentru mobilitate ridicata


Dimensiunea si greutatea reduse, de top in acest domeniu, au fost obtinute pastrand performanta optica remarcabila. Acest obiectiv ideal este perechea ideala pentru corpurile compact cu montura E, asigurand un sistem portabil si gestionabil usor de purtat in drumetii sau in excursiile pe munte.


 


 


 


 


  


11 lamele imbunatatesc frumusetea efectului bokeh


Diafragma circulara originala cu 11 lamele de la Sony contribuie la o calitate si mai buna a efectului bokeh. Designul si materialele au fost revizuite pentru a pastra forma rotunda si s-au aplicat standardele stricte ale circularitatii pentru a asigura fara compromisuri frumusetea efectului bokeh al obiectivului.


 


 


 


 


  


Functionare lina si flexibila


Un buton de mentinere a focalizarii, inelul de focalizare manuala, comutatorul AF/MF si alte comenzi permit functionarea flexibila si simpla. Butonul de mentinere a focalizarii poate fi particularizat in meniul corpului, care permite atribuirea multor functii butonului, conform cerintelor utilizatorului.


 


 


 


 


 


  


 


Fiabilitate ridicata in conditii dificile


Designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf si umiditate, pentru a oferi o protectie in plus si functionarea fiabila in medii dificile. Fotografiati cu incredere in conditii de ploaie usoara sau vant.3


 

Mai mult

Specificatii
Inchiriere Sony 16-35mm F2.8 GM FE E-mount

Product Information

Descriptive text SHServiciul de inchiriere este accesibil doar clientilor silver si gold. Ridicarea si returnarea produselor se face doar in showroom-ul F64.Pretul afisat este valabil pentru o zi de inchiriere.Pentru rezervari si detalii suplimentare ne puteti contacta la [email protected]

Copyright F64.ro © 2001-2019

 • ACúpula Performance Digital