Cauta ...

Inchiriere Pixel King Pro Full Set - transceiver + receptor pt Canon

Pixel
Pixel King Pro este un kit radio ce va ajuta sa controlati un blitz de la distanta, beneficiind in acelasi timp si de functiile TTL. Transceiver dispune de un monitor LCD monocrom, cu iluminare ce va furnizeaza informatii despre parametrii de functionare pentru fiecare grup de blitz-uri. Acest kit transmitator-receptor este destinat sistemului Canon E-TTL II, comunicarea intre blitz si aparat realizandu-se radio, pe o frecventa de 2.4GHz. Sistemul Pixel King Pro dispune de 15 canale fixe si de un canal automat si poate gestiona 3 grupuri de blitz-uri. Kit-ul si instructiunile update-ului de firmware pot fi gasite AICI!
Mai mult
Style:
Configuration:
(TVA inclus)
Cod produs:
RENT125006003
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Inchiriere Pixel King Pro Full Set - transceiver + receptor pt Canon

• Lista de compatibilitati cu blituri third-party poate fi gasita AICI!• Pentru a consulta manualul transmitatorului Pixel King Pro - CLICK AICIPuteti descarca ultima versiune de firmware a triggerelor King Pro pentru Canon accesand acest link.

Noul sistem Pixel King Pro interpreteaza datele E-TTL II trimise de aparat si le transmite digital intr-un semnal radio. Schimbati compensarea blitz-ului pe aparat, iar aceste comenzi vor fi transmise direct catre blitz-ul aflat la distanta. Sistemul de comunicare radio va permite sa declansati blitz-urile la distante considerabilei, cu o viteza de pana la 1/8000.

Specificatii tehnice:

- compatibilitate TTL: Canon E-TTL II

- frecvente: 2.4GHz

- comunicare radio: 15 canale fixe si 1 auto, in 3 grupuri

- distanta maxima de operare: pana la 300m

- montare pe aparat: doar pe patina de blitz

- conector Mini USB

- alimentare transmitator: baterie 2 X R6(AA)

- alimentare receptor: baterie 2 X R6(AA)

- posibilitate declansare camera foto (*este necesar si un cablu de conectare care se achizitioneaza separat de aici)Manualul de utilizare il puteti descarca de aiciMai mult

Specificatii
Inchiriere Pixel King Pro Full Set - transceiver + receptor pt Canon

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital