Cauta ...
0

Inchiriere Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 - Nikon

zeiss
Cu o performanta a imaginii care pana acum a fost observata doar pe sistemele cu format mediu, Zeiss OTUS 55mm f/1.4 se adreseaza fotografilor profesionisti din industria de advertising si fashion.Performanta oferita de obiectiv este evidenta in conditii de iluminare slaba, iar diafragma maxima f/1.4 ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) extraordinar.Zeiss OTUS 55mm f/1.4 ofera o claritate deosebita, contrast foarte bun, imaginile fiind lipsite de aberatii cromatice vizibile.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RENT125003847
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Inchiriere Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 - Nikon

• Procesorul ZF.2 permite masurarea si controlul manual al expunerii, in toate modurile, pentru aparatele SLR si dSLR Nikon.• Obiectivul este compatibil cu toate modurile de expunere (P, Av, Tv, M) si cu confirmarea de focus, iar informatiile de la obiectiv (distanta focala si diafragma selectata) sunt trimise mai departe catre aparat. Anumite functii care necesita folosirea unui obiectiv cu AF (diverse programe precum A-DEP) sunt partial indisponibile.

Mai mult

Specificatii
Inchiriere Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 - Nikon

Product Information

Descriptive text SHServiciul de inchiriere este accesibil doar clientilor silver si gold. Ridicarea si returnarea produselor se face doar in showroom-ul F64.Pretul afisat este valabil pentru o zi de inchiriere.Pentru rezervari si detalii suplimentare ne puteti contacta la [email protected]

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital