Cauta ...

Inchiriere Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM

Canon
Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM este un obiectiv cu zoom all around, cu diafragma maxima constanta f/4 si optica de exceptie, ce furnizeaza imagini de calitate, cu o rezolutie extraordinara. Este un obiectiv foto ideal pentru calatorie, instantanee si fotoreportaj, fapt ce-l recomanda deopotriva fotoreporterilor, fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori. Acest obiectiv foto incorporeaza stabilizatorul de imagine IS care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara stabilizator. Obiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele Full Frame sau pe film. • Interval zoom versatil pentru o varietate de subiecte • Mod Macro pentru marire de pana la 0,7x • Stabilizator de imagine cu pana la patru trepte • Doua elemente asferice si doua elemente de obiectiv UD • Sistem de autofocalizare Ultrasonic fo0arte rapid si precis • Etans la praf si umezeala • Diafragma cu 9 lamele pentru un bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte bun
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RENT1053405
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Inchiriere Canon EF 24-70mm f/4 L IS USMInterval de zoom versatil

Surprindeti o varietate de subiecte, EF 24-70mm f/4L IS USM fiind potrivit pentru orice tip de aplicatie foto, de la peisaje la portrete si documentare. Reprezinta obiectivul standard ideal pentru aparatul dumneavoastra full-frame care asigura unghi larg de curpindere, distante focale standard si telefoto, precum si o deschidere constanta maxima a diafragmei, f/4, care nu se modifica odata cu zoomul.


Modul Macro

O pozitie macro distincta pe inelul de zoom permite apropierea la doar 0,38 m in orice pozitie a zoomului si o rata de reproducere maxima de 0,7x din marimea naturala. Diafragma circulara cu 9 lamele ofera un bokeh uniform, care permite evidentierea clara a subiectilor din prim-plan.


Stabilizator de imagine cu 4 trepte

Fotografiati cu aparatul in mana in conditii iluminare scazuta folosind timpi de expunere de 4 ori mai mari decat se recomanda in mod obisnuit. Tehnologia cu stabilizator de imagine (IS) detecteaza automat cand fotograful foloseste panoramarea pentru a urmari obiecte in miscare si dezactiveaza stabilizarea in aceasta directie. IS-ul hibrid detecteaza atat miscarile unghiulare, cat si pe cele de deplasare in modul Macro.


Design optic de inalta performanta

Capturati imagini de o calitate exceptionala pe intregul interval de zoom. Pentru acest obiectiv Canon s-au utilizat doua tipuri de elemente asferice in combinatie cu elemente cu dispersie ultraredusa (UD) pentru a elimina eficient aberatiile optice. Straturile protectoare Super Spectra reduc efectul de orbire si sporesc contrastul.


Focalizare automata avansata

Beneficiati de focalizarea automata rapida, aproape complet silentioasa, gratie unui motor AF ultrasonic. Detineti controlul cu ajutorul comenzii permanente pentru focalizare manuala.


Construit sa reziste

Fotografiati chiar si in conditii dificile. Obiectivul este etans la praf si umezeala, iar utilizarea straturilor de fluor asigura o curatare usoara a elementelor componente.


Canon lanseaza obiectivele EF 24-70mm f/4L IS USM si EF 35mm f/2 IS USM

Obiectivul EF 24-70mm f/4L IS USM reprezintă cel mai recent model ce vine în completarea seriei L şi lărgeşte astfel gama obiectivelor EF zoom disponibile atât pentru fotografii amatori, cât şi pentru profesionişti. Acesta este ideal pentru reportaj şi fotografia de nuntă şi combină o gamă de focalizare esenţială pentru utilizarea zilnică, la care se adaugă construcţia de calitate a seriei L, rezultatul fiind fotografii clare la calitate profesionistă în diverse situaţii. De asemenea, o nouă funcţie macro optimizează plasarea grupelor de lentile macro în timpul realizării fotografiilor de acest tip şi permit realizarea de imagini cu focus de până la 0.7x – reducând astfel nevoia fotografilor de a folosi un obiectiv dedicat.

Clipuri de prezentare obiectiv foto Canon EF 24-70mm f/4L IS USM
Mai mult

Specificatii
Inchiriere Canon EF 24-70mm f/4 L IS USM

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital