Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Aukey CC-S3 - Incarcator Auto, 2 x USB 2.4A, Negru

Incarcati toate dispozitivele de la iPhone la telefoane Android, tablete, unitati GPS, casti Bluetooth si difuzoare, smartwatches si multe altele. Oricare ar fi echipamentul USB pe care il ai, te-am acoperit. Nu este nevoie sa partajati puterea prin porturi USB, iesire max 24W/ 4.8A cu doua porturi USB AiPower, incarcati simultan doua dispozitive la viteza maxima. Circuitele avansate cu dispozitive de protectie incorporate protejeaza dispozitivele impotriva curentului excesiv, supraincalzirii si supraincarcarii.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041236
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Aukey CC-S3 - Incarcator Auto, 2 x USB 2.4A, NegruAiPower Tehnologie de incarcare adaptiva
AiPower suporta functia de baterie mai sanatoasa si vitezele de incarcare USB cele mai rapide. Cu o incarcare adaptiva dedicata de pana la 2,4A per port, aceasta tehnologie inteligenta se adapteaza pentru a se potrivi cu nevoile unice de incarcare ale tuturor dispozitivelor cu alimentare USB.
 

Compatibilitate
Incarcati toate dispozitivele de la iPhone la telefoane Android, tablete, unitati GPS, casti Bluetooth si difuzoare, smartwatches si multe altele. Oricare ar fi echipamentul USB pe care il ai, te-am acoperit.


 

Sigur
Circuite avansate si dispozitive de protectie pentru a va proteja dispozitivele impotriva curentului excesiv, supraincalzirii si supraincarcarii.


 

 


 

Caracteristici tehnice:


Model: CC-S3
Tehnologie: AiPower
Intrare: 12-24V
Iesire 1 | 2: 5V 4.8A
Greutate: 13g


Mai mult

Specificatii
Aukey CC-S3 - Incarcator Auto, 2 x USB 2.4A, Negru

Copyright F64.ro © 2001-2020