[Top Banner] O zi din 2021
0
PC si editare foto-videoImprimanteImprimante 3DSigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

SigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

SigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Descriere

SigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

store/product-description.title

 SigmaX este o imprimanta 3D profesionala, caracterizata prin volumul sau impresionant de printare si sistemul IDEX (Independent Dual Extruder). Aceste caracteristici principale transforma SigmaX in cea mai versatila imprimanta 3D de pe piata, ideala pentru cei care au nevoie sa printeze piese mari, complexe sau sa-si mareasca capacitatea de productie.SigmaX nu este doar un echipament de prototipare rapida, ci un centru de productie puternic. Datorita sistemului IDEX, aceasta dispune de doua moduri de printare extrem de productive. 
      
    


  

Hotend-uri optimizate de E3D

 Calitatea fina a prelucrarii, geometria interna a duzei si incalzirea precisa a zonei necesare, conform celor mai inalte standarde de calitate. Imbunatatirea disiparii termice, geometria optimizata a caldurii si a zonei de incalzire ofera un transfer de caldura mai bun. Acest lucru reduce problemele legate de extrudare insuficienta cauzate de scaderea caldurii si ofera o extrudare si mai fiabila in diferite medii de extrudare.Cartusul de incalzire, cu tolerante mai bune in mentinerea temperaturii, asigura o mai mica variatie a comportamentului termic al diferitelor hotend-uri. Noii senzori de temperatura imbunatatesc transferul de caldura, oferind o citire mai precisa si o extrudare mai lina.Complet compatibil cu toate versiunile de imprimante Sigma si Sigmax, noua versiune de hotend poate fi utilizata in orice imprimanta BCN3D Sigma sau Sigmax, indiferent de versiune.

         
       


 

Sistem de extrudare de la Bondtech

 

La fel ca in Sigmax de la lansarea sa, Sigma R19 ofera acum tehnologia high-tech dual drive de la Bondtech, oferind prindere fara egal, transmisiile dual drive s-au dovedit a fi cele mai bune sisteme de alimentare pentru a asigura o extrudare fiabila, pentru a scapa de macinare indiferent de filamentul folosit. Cuplu sporit, angrenajul extruderului ofera un cuplu puternic pentru a reduce problemele de extrudare insuficienta.Controlul imbunatatit al extrudarii, angrenajul permite o si mai precisa rata de extrudare pentru a printa geometrii complexe.


 
     
    
 

  Senzor de terminare a filamentului

Un subsistem simplu si foarte eficient: un comutator mecanic pentru detectarea prezentei filamentului permite prevenirea uneia dintre cele mai uzuale si cele mai frecvente fenomene, un motiv frustrant de ratare a printului, terminarea filamentului.

Pauza automata a printarii: In cazul in care filamentul se termina in timpul printarii, imprimanta se va intrerupe automat si va avertiza utilizatorul sa inlocuiasca filamentul pentru a relua printarea, astfel economisindu-se timp si bani.

Testat temeinic: mai multe iteratii de proiectare si mii de ore de printare confera o performanta sigura in timp.
    
     

 GUI si UX imbunatatite

Interfata grafica rafinata include cateva noi functii, asistenti si informatii noi pentru a oferi utilizatorului o experienta mai lina si mai intuitiva.
Mai multi parametri de control al printarii: Acum este posibila reglarea independenta, in timpul printarii, a ratei de curgere si a vitezei ventilatorului pentru fiecare hotend in parte.
Modurile Mirror si Duplication sunt activate pentru Sigma: Sigma R19 are cele mai productive moduri de printare pentru a profita de toata arhitectura IDEX.
Asistent nou pentru a schimba Hotend-ul: Acesta ofera un proces pas cu pas pentru a schimba corect hotend-ul si pentru a-l calibra corect.
Identificare a hotend-ului: Utilizatorul poate selecta hotend-ul instalat, lucru care imbunatateste procesul de calibrare si impiedica confundarea configuratiilor gcode.
Alerte de intretinere, dupa o anumita distanta realizata, o alerta de intretinere apare si recomanda utilizatorului sa curateze si sa unga axele.
 
     
       
 


Date Tehnice
 
Dimensiuni maxime de printare420 mm x 297 mm x 210 mm
MaterialRola Filament
Diametrul filamentului2.85 mm
Diametrul capului de extrudare:0.3 mm, 0.4 mm (standard), 0.5 mm (pentru materiale abrazive), 0.6 mm, 0.8 mm, 1mm
ConectivitateUSB tip B, Card SD
Extruder2 (BondTech high-tech dual drive gear)
HotendOptimizate, fabricate de E3D
Senzor filamentDa
Platforma de printarePlatforma de sticla incalzita (PCB)
SuportSolubil in apa
Materiale
Calibrarea platformeiSemi-Automata
Ecran tactilDa
TehnologieFFF | Depunere in straturi de material termoplastic
Rezolutiepana la 50 de microni
Tip de fisiere.gcode / .stl, .obj, .amf
ElectronicaBCN3D Electronics v1.0 Independent Stepper Drivers (Marlin)
SoftwareCura BCN3D
Temperatura maxima de printare (extruder)290 °C
Temperatura maxima a platformei110 °C
Temperatura ambientala de functionare15-35 °C
Temeperatura de depozitare 0-35 °C
AC inputAC 84-240V, AC 3.6-1.3 A, 50-60 Hz
Consum maxim240 W
Greutate18 kg

Dimensiuni675 mm x 440 mm x 680 mm (inclusiv cabluri)
Iluminare camera de printare pentru informare asupra starii imprimanteiDa
Certificat CEDa
Sistem operareWindows, Mac, Linux

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 302644

Specificatii

SigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Accesorii recomandate pentru

SigmaX R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Review-uri

Incarcare recenzii...