[Top Banner] O zi din 2021
0
PC si editare foto-videoImprimanteImprimante 3DSigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Sigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Referinţă: 125044582
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Sigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Descriere

Sigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

store/product-description.title

Calitatea fina a prelucrarii, geometria interna a duzei si incalzirea precisa a zonei necesare, conform celor mai inalte standarde de calitate 
           

      

  
Imbunatatirea disiparii termice, geometria optimizata a caldurii si a zonei de incalzire ofera un transfer de caldura mai bun. Acest lucru reduce problemele legate de extrudare insuficienta (underextrusion) cauzate de scaderea caldurii si ofera o extrudare si mai fiabila in diferite medii de extrudare.
    
           

 

 
Electronice rafinate, cartusul de incalzire, cu tolerante mai bune in mentinerea temperaturii, asigura o mai mica variatie a comportamentului termic al diferitelor hotend-uri. Noii senzori de temperatura imbunatatesc transferul de caldura, oferind o citire mai precisa si o extrudare mai lina.
     
 
        


Asamblate de E3D, procesul de asamblare si de control al calitatii efectuate de echipa de profesionisti de la E3D, intr-o linie de asamblare de ultima ora, asigura o performanta de top in timp.
      
Complet compatibil cu toate versiunile de imprimante Sigma si Sigmax: Noua versiune de hotend poate fi utilizata in orice imprimanta BCN3D Sigma sau Sigmax, indiferent de versiune.
         
  

SISTEM DE EXTRUDARE DE LA BONDTECH
     

La fel ca in Sigmax de la lansarea sa, Sigma R19 ofera acum tehnologia high-tech dual drive de la Bondtech, oferind:
  • Prindere fara egal: transmisiile dual drive s-au dovedit a fi cele mai bune sisteme de alimentare pentru a asigura o extrudare fiabila, pentru a scapa de macinare indiferent de filamentul folosit .
  • Cuplu sporit: angrenajul extruderului ofera un cuplu puternic pentru a reduce problemele de extrudare insuficienta (underextrusion). 
  • Controlul imbunatatit al extrudarii: angrenajul permite o rata precisa de extrudare pentru a printa geometrii complexe.
          
   

 Senzor de termminare a filamentului, un subsistem simplu si foarte eficient: un comutator mecanic pentru detectarea prezentei filamentului permite prevenirea uneia dintre cele mai uzuale si cele mai frecvente fenomene, terminarea filamentului.
Pauza automata a printarii, in cazul in care filamentul se termina in timpul printarii, imprimanta se va intrerupe automat si va avertiza utilizatorul sa inlocuiasca filamentul pentru a relua printarea, astfel economisindu-se timp si bani.
Mai multe presetari de materiale, asistentul pentru incarcarea filamentelor include acum mai multe presetari pentru materiale pentru a facilita procesul.
Testat temeinic, mai multe iteratii de proiectare si mii de ore de printare confera o performanta sigura in timp.

            
        

     

GUI si UX imbunatatite, interfata grafica rafinata include cateva functii noi, asistenti si informatii noi pentru a oferi utilizatorului o experienta mai lina si mai intuitiva.
Mai multi parametri de control al printarii, acum este posibila reglarea independenta, in timpul printarii, a ratei de curgere si a vitezei ventilatorului pentru fiecare hotend in parte.
Asistent nou pentru a schimba Hotend-ul, acesta ofera un proces pas cu pas pentru a schimba corect hotend-ul si pentru a-l calibra corect.
Identificare a hotend-ului, utilizatorul poate selecta hotend-ul instalat, lucru care imbunatateste procesul de calibrare si impiedica confundarea configuratiilor gcode.
Alerte de intretinere, dupa o anumita distanta realizata, o alerta de intretinere apare si recomanda utilizatorului sa curateze si sa unga axele.
Versiunea Sigma R19 are noi strategii de racire, motoare pas cu pas imbunatatite si un ecran tactil capacitiv nou, care au ca rezultat o calitate superioara a suprafetei, o mai mare fiabilitate, un sunet de operare mai redus si o experienta mai usoara a utilizatorului.
 
           
  
     
BCN3D Sigma este considerata una dintre imprimantele 3D de cea mai buna calitate de catre utilizatorii si proprietarii de imprimante 3DHubs si a castigat o reputatie excelenta in cadrul comunitatii ca un echipament inovator si robust.
          
  
BCN3D Cura 2.1.0 va fi lansat impreuna cu Sigma si Sigmax R19 pentru a oferi suport complet modurilor de printare Mirror si Duplication pentru Sigma R19.
Modurile Mirror si Duplication sunt activate pentru Sigma, Sigma R19 are cele mai productive moduri de printare pentru a profita de toata arhitectura IDEX.
      


           
Volum de printare
210 x 297 x 210 mm
MaterialRola
Diametru material2.85 mm
Diametru cap de printare0.4 mm (0.3mm/0.5mm/0.6mm/0.8mm/1.0mm)
ConectivitateUSB
Card SD
Extruder2 (BondTech high-tech dual drive gear)
HotendOptimizate, fabricate de E3D
Senzor de terminare materialEndstop mecanic
Platforma de printarePlatforma de sticla incalzita (PCB)
SuportSolubil in apa
MaterialePLA, ABS, PETG, Nylon, TPU, Compozite etc.
Calibrarea platformei
Automata
Ecran tactilDa
TehnologieFFF | Depunere in straturi de material termoplastic
Rezolutie
pana la 50 de microni
Tip de fisiere.gcode / .stl, .obj, .amf
ElectronicaBCN3D Electronics v1.0 Independent Stepper Drivers (Marlin)
SoftwareCura BCN3D
Temperatura maxima de printare (extruder)290 C
Temperatura maxima a platformei
100 C
Temperatura ambientala de functionare20 - 30 C
Temeperatura de depozitare0 - 35 C
AC inputAC 84-240V, AC 3.6-1.3 A, 50-60 Hz
Consum maxim240 W
Greutate
15 kg

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 302642

Specificatii

Sigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Accesorii recomandate pentru

Sigma R19 Imprimanta BCN3D Tehnologie FFF

Review-uri

Incarcare recenzii...