Cauta ...
0

HENSEL 396 - Transmitator infrarosu

Transmitter infrarosu HENSEL 396 pentru declansarea bliturilor de studio dotate cu fotocelula. Dotat cu transmitator infrarosu extrem de puternic si suprafata de emisie mare, cu contact pe patina de blit sau prin cablu sincron, este o alternativa viabila la transmitatoarele radio semnificativ mai costisitoare.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1042622
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
HENSEL 396 - Transmitator infrarosu

Declansatorul infrarosu HENSEL 396 ofera o inalta performanta la un pret extrem de accesibil.Acest transmitter functioneaza cu absolut toate blitzurile de studio cu fotocelula incorporata. Fotocelulele — prezente pe blitzurile de studio— sunt extrem de sensibile la semnalul triggerului IR, declansand la impulsurile acestuia de la o distanta apreciabila si chiar si in conditii de iluminare ambienta. HENSEL 396 reprezinta poate cea mai simpla si accesibila solutie de declansare fara cabluri (wireless) a luminilor intr-un studio de orice dimensiuni, fara a va impiedica de cabluri si, mai ales, fara pericolul de a tranti echipamente valoroase.Triggerul se conecteaza la aparatul foto prin intermediul patinei de blitz (hot shoe) sau cu ajutorul cablului de sincronizare inclus (de 30 cm).

Intervalul de transmitere a impulsului este intre 0.1 - 1 secunde.

Transmitterul se alimenteaza cu 2 baterii (sau acumulatori) tip AA.

Timpul de standby in cazul utilizarii continue este de 8 ore, cu un singur set de acumulatori putandu-se obtine intre 200 si 500 de declansari fara probleme de nesincronizare, si fara riscul rateurilor date de alte sisteme asemanatoare.
Mai mult

Specificatii
HENSEL 396 - Transmitator infrarosu

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital