[Top Banner] O zi din 2021
0
Accesorii fotoStabilizatoare de imagineSliderGenesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

Referinţă: 125047287
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

Descriere

Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

store/product-description.title

Genesis B-Slide PRO 150 este un slider cu o lungime de 150 cm proiectat pentru camere foto si camere video mai grele. Capacitatea sa maxima de incarcare este de pana la 13,5 kg. Caracteristica acestui slider este o sina larga, de 50 mm, pe care este deplasata platforma. Creste stabilitatea si netezimea miscarii, ceea ce creste calitatea unui videoclip inregistrat. Slider-ul poate fi utilizat intr-o pozitie inversata.
 

Platforma de montare se deplaseaza de-a lungul sinei cu rulment cu bila si va permite sa montati capete si accesorii suplimentare.
 

Genesis B-Slide PRO 150 poate fi montata pe trepiede, deoarece ghidul este echipat cu fire de montare adecvate. Pozitia si inaltimea picioarelor sliderului pot fi reglate usor, ceea ce permite nivelarea platformei. Picioarele pot fi de asemenea pliate, ceea ce faciliteaza transportul.
 

Genesis B-Slide PRO 150 este fabricata in totalitate din aluminiu, ceea ce garanteaza calitatea, rigiditatea si durabilitatea constructiei.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 308306

Specificatii

Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Capacitate maxima incarcare 13,5 kg
  • Lungime 150 cm
  • Latime sina: 50 mm
  • Fabricat din aluminiu

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm Carcasa transport

Accesorii recomandate pentru

Genesis B-Slide PRO 150 Slider 150cm

Review-uri

Incarcare recenzii...