Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Garmin Forerunner 35 - Ceas alergare, GPS, Heart Rate, smart notifications, Frost Blue

Garmin
Garmin Forerunner 35 este un ceas de alergare usor de utilizat, cu dimensiuni si greutate redusa dar cu functii ce iti vor duce performantele de alergare la nivelul urmator. Masurarea pulsului la incheietura va permite sa alergati fara o banda peste piept, in timp ce diferite profiluri sport va permit sa va antrenati dupa cum doriti Ceasul are multe caracteristice utile precum Auto Pause® si modul alergare/mers. Forerunner 35 dispune de conectivitate inteligenta, astfel incat sa va puteti primi apelurile, mesajele text sau alte notificari de pe telefon direct la incheietura mainii. Mai mult, te poti conecta la aplicatia Garmin Connect™ pentru a face parte dintr-o comunitate de fitness online.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125035189
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Garmin Forerunner 35 - Ceas alergare, GPS, Heart Rate, smart notifications, Frost Blue
Parametri de alergare

Monitorizati aspectele cheie ale alergarii si progresul legat de fitness, monitorizand distanta, caloriile, ritmul si multe altele.
Monitorizarea pulsului la incheietura

Tehnologia Elevate™ de masurare a pulsului la incheietura va monitorizeaza pulsul la incheietura 24/7, astfel incat sa puteti alerga fara banda peste piept. Functii conectate

Atunci cand este asociat cu un smartphone compatibil, Forerunner 35 extrage mesaje text, mesaje de pe retelele de socializare si alte notificari si va alerteaza la incheietura mainii. De asemenea, controlati-va muzica, obtineti actualizari automate de software si permiteti prietenilor si membrilor familiei sa va urmareasca alegarile cu functia LiveTrack. 

Alergare/Mers

Este usor sa alternati alergarea cu pauze pentru mers, cu ajutorul modului alergare/mers. Permiteti ceasului sa va spuna cand este momentul sa incetiniti sau sa accelerati.Alerte prin vibratie

Alertele utile prin vibratie va instiinteaza privind solicitarile de alergare, evenimentele importante legate de monitorizarea activitatii1, notificari inteligente2 si progresul inregistrat in ritmul virtual. Specificatii:


Material curea: silicon
Dimensiune: 35.5 x 40.7 x 13.3 mm
Greutate: 37.3 g
Rezistenta apa:  5 ATM
Tip baterie: Lithium-ion
Dimensiune display: 23.5 x 23.4 mm
Rezolutie display: 128 x 128 pixeli
Functionare baterie:
- Mod Smart: pana la  9 zile
- Mod GPS: pana la  13 ore
Memorie: 7 activitati
Functii ceas:
- Ora/Data
- Sincronizare GPS
- Alarma
- Stopwatch
Senzori:
- GPS
-  Garmin Elevate™ masurarea pulsului
- Accelerometru
Mai mult

Specificatii
Garmin Forerunner 35 - Ceas alergare, GPS, Heart Rate, smart notifications, Frost Blue

Product Information

Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital