Cauta ...
0
0

Fujifilm X-T30 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 15-45mm Black

Fujifilm

FUJIFILM X-T30 este o camera versatila cu un design compact si usor care se distinge prin fotografii si inregistrari video avansate.Aceasta include imbunatatirea calitatii imaginii si a vitezei de procesare utilizand combinatia ultimului senzor X-Trans ™ * CMOS 4 si motorul de procesare a imaginii.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125044821
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujifilm X-T30 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 15-45mm Black


📝 - Descarcati manualul de utilizare de aici


        
    

Senzor X-TRANS CMOS 4

 

FUJIFILM X-T30 este dotat cu senzorul X-Trans CMOS 4 din seria X. Dispune de o rezolutie de 26,1 MP, senzorul utilizeaza matricea unica a filtrului de culori X-Trans pentru a reduce culorile false, fara a fi nevoie de un filtru optic low-pass.
 
       
   
 
 X-PROCESOR 4

 

Noul X-Procesor 4 are un design quad-core pentru a utiliza intregul potential al senzorului X-Trans CMOS 4. Aceasta combinatie de procesor si senzor se afla in spatele modului imbunatatit de simulare a filmului, care va permite sa obtineti mai multe culori si tonuri mai bogate, precum si o imbunatatire semnificativa a capacitatii camerei de a urmari un subiect in miscare, un autofocus mai rapid si mai precis si o functie imbunatatita 4K / 30P capabilitati video.
         
     

Numarul de pixeli phase detection din senzor a crescut la 2,16 milioane, iar zona AF de phase detection acopera intregul cadru (aproximativ 100%), permitand autofocalizarea rapida si precisa. Limita de lumina scazuta pentru phase detection AF a fost extinsa de la + 0,5EV in sistemele de camere de generatie anterioara la -3,0EV. 
       
   
    
 FUJIFILM X-T30 poate fotografia continuu la o viteza de pana la 8.0fps la rezolutia maxima atunci cand se utilizeaza obturatorul mecanic si ofera modul de vizionare sportiv, care fotografiaza imagini intr-o zona decupata, reprezentand aprox. 16,6 megapixeli (culoarea 1,25x) marcate in vederea vizorului, astfel incat sa puteti verifica miscarile unui subiect chiar inainte de a intra in cadrul de fotografiere. Prin utilizarea declansatorului electronic, aparatul FUJIFILM X-T30 suporta fotografierea continua de mare viteza de pana la 30fps. Cand este selectat obturatorul electronic, puteti alege si modul silentios.
      
    

Functia AF - "Face and eye detection" este mult mai imbunatatita. AF-ul "Eye detection" este suportat in modul AF-C. Este un instrument puternic in fotografia de portrete, care necesita o precizie buna de focalizare cu o adancime mare a campului. 
      
    
    
 Functia "Face Select" va ajuta atunci cand exista mai multe fete in cadru si doriti selectarea unei singure persoane, acum se poate realiza direct de pe ecranul tactil sau cu ajutorul punctului de focalizare, astfel incat setarile de focalizare automata si expunere sa fie optimizate pentru subiect. O functie perfecta pentru fotografii comemorative sau cand doriti sa fotografiati o persoana specifica intr-o multime mare, in sport sau alte evenimente.
    
   
  

   
Datorita senzorului si procesorului de imagine de generatia a 4, modelul FUJIFILM X-T30 are caracteristici de inregistrare video de 4K. De fapt, inregistreaza in 6K (6240x3510) pentru a produce o calitate uimitoare in 4K (3810x2160). Aparatul foto accepta, de asemenea, formatul DCI (17: 9), care ofera o imagine si mai cinematica videoclipurilor dumneavoastra. Aparatul FUJIFILM X-T30 adopta o inregistrare audio de inalta rezolutie fara a fi nevoie de accesorii suplimentare. In cele din urma, inregistrarea F-Log si iesirea de 10 biti 4: 2: 2 prin portul HDMI sunt de asemenea sustinute, facand camera potrivita pentru a produce videoclipuri mai profesioniste si complete.
 
       
   

 
Puteti realiza filme 4K utilizand oricare dintre modurile Film Simulation. ETERNA, este deosebit de potrivit pentru video datorita culorilor sale discrete si tonurilor de umbre bogate, oferind un aspect cinematografic. ACROS ofera imagini monocrome cu texturi fine si gradatii bogate, in timp ce CLASSIC CHROME creeaza o atmosfera unica, care aminteste de filmele de epoca, Velvia ofera saturatie ridicata imaginilor video.
    
    
    

AF "Face and eye detection" este disponibila si in timpul inregistrarii video. Impreuna cu functia "Face Select", puteti comuta pe subiect in timpul inregistrarii, astfel incat setarile de focalizare automata si expunere sa fie optimizate pentru subiect.
 
       
   
 Moduri de simulare a filmelor Fuji

 

Sunt disponibile 16 tipuri de filtre care imita aspectul si culorile celor mai populare pelicule de film analog (Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Eterna si Acros). Aceasta functie este dezvoltata exclusiv de Fujifilm in urma celor 80 de ani de experienta in fabricarea peliculelor de film.
      
     
 
 

Cand modul avansat SR Auto este selectat, aparatul foto examineaza scena si selecteaza automat setarile optime de focalizare si de expunere. Acest mod este util in situatiile in care este dificil sa se determine setarile de expunere potrivite.

 
        
   
     
  

FUJIFILM X-T30 poate fi asociat cu un dispozitiv cu Bluetooth permitand transferul automat al imaginilor pentru a le partaja rapid. Conexiunea permite, de asemenea si alte functii, cum ar fi fotografierea la distanta de la un smartphone sau computer, vizualizarea fotografiilor realizate pe aparat si imprimarea directa la o imprimanta Instax.

     
 

Obiectivul XC15-45mm F3.5-5.6 acopera lungimea focala frecvent utilizata de la 23mm la 69mm in echivalentul formatului de 35mm si este cel mai mic si cel mai usor obiectiv cu zoom interschimbabil compatibil cu seria "X".

Mic si usor
Constructie cu 10 lentile in 9 grupe, trei elemente asferice si doua lentile ED, asigura o rezolutie excelenta la toate pozitiile de zoom, masurand doar 44,2mm lungime si cantarind doar 135g.
 
Acopera lungimi focale utilizate frecvent
Obiectivul acopera distanta focala frecvent utilizata de la 23mm la 69mm (in format echivalent 35mm), ceea ce il face potrivit pentru fotografierea peisajelor si fotografia de portret. Deoarece capatul cu unghi larg este echivalent cu 23 mm, acest obiectiv va fi potrivit pentru captarea autoportretelor cu mai multe persoane sau fundaluri atunci cand se utilizeaza cu o camera cu ecran LCD inclinare de 180 °.
 
Abilitatea de a fotografia aproape, la 5 cm de varful obiectivului
Folosind unghiul cel mai larg, obiectivul permite fotografilor sa fotografieze subiecti care se afla la aproximativ 5 cm de la capatul obiectivului, atingand un raport maxim de reproducere de 0,24.
 
Zoom electronic
Crearea unei lentile mici, pliabile, a fost posibila prin utilizarea unui zoom electronic. Cand aparatul foto este pornit, obiectivul se extinde automat gata pentru fotografiere.
Doua viteze diferite de zoom pot fi selectate prin rotirea inelului de zoom. Obiectivul se misca cu o viteza constanta, producand miscare lina a zoom-ului la inregistrarea video.
 
Stabilizarea optica a imaginii
Zoom-ul electronic include o tehnologie optica de stabilizare a imaginii cu 3 stop-uri compatibila cu standardul CIPA, care ajuta la  fotografierea in conditii de iluminare scazuta.
 
Focalizare automata rapida si silentioasa
Sistemul intern de focalizare AF utilizeaza un motor in trepte  pentru o performanta de focalizare automata rapida si silentioasa.


Mai mult

Specificatii
Fujifilm X-T30 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv 15-45mm Black

Product Information

Buletts txt listing

 • Format camera APS-C

 • Numar efectiv de pixeli: 26,1 Mpx

 • X-Procesor 4 cu CPU Quad

 • Obiectiv 15-45mm F / 3,5-5,6

 • Filet filtru: 52 mm

Package contains-Aparat foto digital Mirrorless X-T30 body

-Obiectiv 15-45mm F / 3,5-5,6

-Baterie Li-ion NP-W126S

-Incarcator baterie BC-W126S

-Cureaua de umar

-Capac de protectie aparat

-Capac fata / spate pentru obiectiv

-Manual instructiuni

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraX-T30
Tip CameraKit cu obiectiv
GPSNu
Montura obiectivFujifilm X

SENZOR

Format SenzorAPS-C

FOCUS

Mod focalizareAF cu servomecanism continuu (C), focalizare manuala (M), AF cu servomotor unic (S)
FocalizareFocalizare automata si manuala

OPTICA

Obiectiv

 • Distanta focala: 15 pana la 45 mm

 • Lungime focala comparabila 35 mm: 23 pana la 69 mm

 • Deschidere: Maxim: f / 3,5 pana la 5,6 Minim: f / 22

 • Unghiul de vedere: 86,9 ° pana la 35 °

 • Distanta minima de focalizare: 13 cm

 • Marire: 0.24x

 • Designul optic: 10 elemente in 9 grupuri

 • Lamele cu diafragma: 7 rotunjit

 • Autofocalizarea: Da

 • Stabilizare de imagine: Da

 • Filet filtru fata: 52 mm

 • Dimensiuni: 62,6 x 44,2 mm

 • Greutate: 135 g

SPECIFICATII FOTO

Capacitate inregistrare fotoL: (3:2) 6240 x 4160 / (16:9) 6240 x 3512 / (1:1) 4160 x 4160
M: (3:2) 4416 x 2944 / (16:9) 4416x 2488 / (1:1) 2944 x 2944
S: (3:2) 3120 x 2080 / (16:9) 3120x 1760 / (1:1) 2080 x 2080
Capacitate rafalaApprox. 30fps [Doar shutter electronic , 1.25 x Crop ] (JPEG: 26 frames Lossless compression RAW: 17 frames Uncompressed RAW: 17 frames)
Approx. 20fps [Doar shutter electronic , 1.25 x Crop ] (JPEG: 53 frames Lossless compression RAW: 17 frames Uncompressed RAW: 17 frames)
Approx. 10fps [Doar shutter electronic , 1.25 x Crop ] (JPEG: 95 frames Lossless compression RAW: 18 frames Uncompressed RAW: 18 frames)
Approx. 20fps [Doar shutter electronic ] (JPEG: 32 frames Lossless compression RAW: 17 frames Uncompressed RAW: 17 frames)
Approx. 10fps [Doar shutter electronic ] (JPEG: 81 frames Lossless compression RAW: 18 frames Uncompressed RAW: 18 frames)
Approx. 8fps (JPEG: 90 frames Lossless compression RAW: 18 frames Uncompressed RAW: 18 frames)
Approx. 5fps (JPEG: 205 frames Lossless compression RAW: 24 frames Uncompressed RAW: 19 frames)
Approx. 4fps (JPEG: 209 frames Lossless compression RAW: 28 frames Uncompressed RAW: 20 frames)
Approx. 3fps (JPEG: 216 frames Lossless compression RAW: 34 frames Uncompressed RAW: 21 frames)
Pre-shot: Approx. 30fps [Doar shutter electronic, 1.25 x Crop ] (max. 10 frames while half press, max. 12 frames after full press, total max. 22 frames)
Pre-shot: Approx. 20fps [Doar shutter electronic, 1.25 x Crop ] (max. 10 frames while half press, max. 22 frames after full press, total max. 32 frames)
Pre-shot: Approx. 10fps [Doar shutter electronic, 1.25 x Crop ] (max. 10 frames while half press, max. 68 frames after full press, total max. 78 frames)
Control blit externTTL
Format fisiereImagini statice:
filme JPEG, RAW : AVC / H.264, MOV
Audio: PCM Linear (Stereo)
IntervalometruDa (Setari: Interval, Numar de fotografii , Timpul de start)
Masurarea expuneriiTTL cu 256 de zone, Multi / Spot / Mediu / Centru de ponderare
Moduri balans de albRecunoastere automata scene / Custom1-3 / selectie temperatura culoare (2500K-10000K) / Preset: Fine, Shade, lumina fluorescenta (Daylight), lumina fluorescenta (Warm White), lumina fluorescenta (Cool White), lumina incandescenta, Underwater
Moduri expunereP (Program AE) / A (Aperture Priority AE) / S (Prioritate viteza obturator AE) / M (Expunere manuala)
Compensarea expunerii: -5,0EV - + 5,0EV 1 / 3EV pas (film: -2,0EV - + 2,0EV)
Profil culoareCulori primare
Rezolutie Foto26 Mpx
SensibilitateStandard Output Sensitivity : AUTO1 / AUTO2 / AUTO3(up to ISO12800) / ISO200 to 12800(1/3 EV step)
Extended output sensitivity : ISO80 / 100 / 125 / 25600 / 51200

SPECIFICATII VIDEO

Inregistrare videoNTSC / PAL
4096 x 2160p la 23,98 / 24/25 / 29,97 fps (200 MOV 100 Mb / s)
3840 x 2160p la 23,98 / 24/25 / 29,97 fps (200 MOV / 100 Mb / s)
2048 x 1080p la 23.98 / (200, 100 Mb / s MOV)
1920 x 1080p la 23.98 / 24/25 / 29.97 / 50 / 59.94 fps (200, 100 Mb / s MOV)
1920 x 1080p la 100/120 fps (200 Mb / s MOV)
Inregistrare audioBuilt-In Mic: Cu video (Stereo), Optional External Mic: Cu Video (Stereo)
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCD3,0 " Ecran tactil LCD, inclinare de 1,04 m

STOCARE

Tip Card MemorieSD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

Mod alimentareNP-W126S, 7.2 VDC, 1260 mAh
AlimentatorAC-9V (nu este inclus)
Model acumulator compatibilNP-W126S

DIMENSIUNE / GREUTATE

Dimensiuni118,4 x 82,8 x 46,8 mm
GreutateAproximativ. 383 g (inclusiv bateria si cardul de memorie)

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020