Cauta ...
0

Fujifilm X-H1 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Kit cu Grip VPB-XH1 Negru

Fujifilm
Fujifilm X-H1 este un aparat foto mirrorless cu senzor APS-C X-Trans CMOS III de 24.3MP si procesor imagine X-Processor Pro Engine. Ofera imagini de o calitate excelenta, iar sensibilitatea poate fi extinsa pana la ISO 51200. Sistemul integrat de stabilizare pe 5 axe va ajuta sa obtineti imagini mai clare.Din punct de vedere video, camera filmeaza 4K la 24 cadre pe secunda si la un bitrate de 200 Mb/s. Poate filma de asemenea slow motion in modul high-speed - la o calitate Full HD 1080p si pana la 120 cadre pe secunda. Puteti de asemenea inregistra F-log pe card SD, pentru un flux de lucru imbunatatit. Modul "ETERNA" simuleaza inregistrarea cinematica, cu tonuri bogate si culori desaturate. In cazul in care nu aveti la dispozitie un microfon extern, camera poate capta audio la calitate 24-bit/48 kHz.Camera dispune de 2 sloturi de carduri SD, de vizor de 0.5" cu marire 0.75x, cu un lag in afisarea imaginii de doar 0.005 secunde si de LCD de 3.0" rabatabil. Se poate conecta wireless pentru un transfer rapid al fisierelor pe alt dispozitiv sau prin Bluetooth.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125040157
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujifilm X-H1 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Kit cu Grip VPB-XH1 Negru

📝 - descarcati manualul de utilizare de aici

Senzor X-Trans CMOS III

X-H1 are un senzor APS-C "X-Trans CMOS III" de 24.3MP, care ofera imagini de calitate. Efectul moire este redus semnificativ, iar culorile sunt mai aproape de realitate. Utilizat impreuna cu obiectivele XF, obtineti o calitate superioara a imaginii.

X-Processor Pro

Procesorul camerei ofera precizie si viteza, focalizarea obtinandu-se rapid. De asemenea, informatiile de pe ecran se afiseaza rapid, vizorul avand un lag de doar 0.005 secunde. Camera accepta de asemenea modul Boost pentru grip-ul vertical VPB-XH1.

Autofocalizare precisa si rapida

X-H1 este dotat cu 91 de pucte de focalizare, iar sistemul de focalizare este de tip "phase detection", plaja de focalizare acoperind un procent de 50% (orizontal) si 75% (vertical) din ecran. Puteti fotografia subiecti in miscare si in departare, fiind potrivit pentru fotografia de sport sau de tip wildlife.

Sistem de stabilizare integrat

X-H1 este primul aparat din seria X care dispune de sistem de stabilizare de imagine integrat si include accelerometru pe 3 axe si giroscop pe 3 axe si un procesor. Stabilizarea se realizeaza pe 5 axe. Acest sistem, impreuna cu sensibilitatea ISO care poate fi extinsa pana la 51200, va ajuta sa obtineti imagini bune in lumina slaba.

Ecran rabatabil

Ecranul LCD de 3.0" poate fi inclinat pana la 90 de grade in sus, 45 de grade in jos si pana la 60 de grade spre dreapta. Astfel, puteti fotografia din mai multe unghiuri. Ecranul este tactil. Puteti selecta punctele de focalizare printr-o simpla atingere.

Film Simulations

Cu functia Film Simulations, puteti selecta culori si tonuri care se potrivesc intentiei dvs. artistice. Aveti la dispozitie 16 moduri Film Simulation.

Inregistrare video

X-H1 accepta formatul 17:9 si inregistreaza la un bit rate de 200 Mbps. Microfonul integrat inregistreaza un sunet de calitate (24bit / 48KHz).

Modul "ETERNA" simuleaza inregistrarile cinematice si ofera tonuri bogate. Acest mod poate fi folosit la 400% Dynamic Range (echivalentul a aprox. 12 trepte).

Puteti controla timpul de expunere, diafragma, sensibilitatea ISO si balansul de alb din ecranul tactil pentru o operare silentioasa.
Mai mult

Specificatii
Fujifilm X-H1 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Kit cu Grip VPB-XH1 Negru

Product Information

Buletts txt listing

  • Senzor CMOS III 24.3MP APS-C X-Trans

  • X-Processor Pro Engine

  • Stabilizare de imagine pe 5 axe

  • Video 1080p at 120 fps

  • Viewfinder optic 0.75x 3.69m puncte

  • Construit etans

isVisibleDa
Package containsFujifilm X-H1 Body, Grip VPB-XH1 Negru, 3 acumulatori, incarcator, manual, blitz extern, alimentator, curea aparat
Descriptive text SHLivrare incepand cu 15.11.2019!
Warranty Length24

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraX-H1
Montura obiectivFujifilm X

Copyright F64.ro © 2001-2019