Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Fujifilm Finepix XP-90 Verde RS125024364

Fujifilm
Fujifilm Finepix XP-90 este un aparat foto creat special pentru o utilizare in conditii extreme. Compact dar foarte robust, XP-90 este gandit sa imortalizeze frumoase aventuri in imagini de inalta calitzte. Fie ca esti pasionat de scuba diving, ski, ciclism montan sau alte sporturi generatoare de adrelina, aceast aparat foto va fi companionul ce va rezista si celor mai dificile conditii. Este o camera destinata atat persoanelor cu un mod de viata activ si care doresc sa iregistreze in imagini experientelor lor, cat si celor cu activitati recreative mai putin extreme. Camera poate rezista la scufundari pana la 50m, la temperaturi de pana la -10 grade, si caderi pe pana la 1.8m. Fujifilm Finepix XP-90 este suficient de compact pentru a putea fi purtat in buzunar, dispune de senzor de 16Mpx, zoom optic 5x si conectivitate Wi-Fi ce va permite sa uploadati rapid imagini catre retelele de socializare. De asemenea, conectivitatea WI-FI va permite sa controlati aparatul de la distanta sau sa partajati imaginile catre dispozitivul dumneavoastra inteligent. • Senzor BSI CMOS de 2.3” • Rezolutie 16.4MP • Rezistent la apa 15m, rezistent la frig -10°C • Zoom optic 5x • Monitor LCD cu tratamente anti reflex • Conectivitate Wi-Fi • Mod Action Camera • Stabilizator Optic de imagine • Filmare la calitate Full HD cu 60fps • Mod High Dynamic Range (HDR) • Motion Panorama 360°
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125024364
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujifilm Finepix XP-90 Verde RS125024364Rezistent la frig

Captati imagini uimitoare in timp ce va dati cu schiurile sau faceti snowboarding sau faceti o bataie cu bulgari. Acest aparat foto poate sa faca fata cu brio la temperaturi scazute de pana la -10° C, ceea ce-l face partenerul de iarna ideal.
Rezistenta la apa 

Construtia aparatului  Finepix XP-80 asigura o rezitenta excelenta la apa,  pautand sa va insoteasca atat la rafting cat si in scufundarile de pana la 15 metri. Duritate extrema

Conditiile cele mai dure nu reprezinta un pericol pentru Finepix XP-80. Acesta poate rezista la socuri si caderi de la inaltimi de pana la 1.75 metri.
Imagini excelente in orice conditii

Senzorul de tip  BSI CMOS cu retroiluminare si 16 Megapixeli asigura imagini bogate in detalii, cu contrast foarte bun si culori naturale si saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditi de iluminare slaba. Imagini capatate vor avea o calitate excelenta, fara niciun cusur.


Conectivitate WIFI

Va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri. De asemenea, conectivitatea WI-FI va permite sa controlati aparatul de la distanta sau sa partajati imaginile catre dispozitivul dumneavoastra inteligent.
Filme Full HD

Filmati la rezolutie Full HD (1080p) cu 30fps. Atat functia de zoom optic a aparatului foto, cat si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii si puteti surprinde imagini in timpul filmarii. Aparatul foto dispune de un conector incorporat HDMI compatibil pentru redare pe un televizor HD.
Mai mult

Specificatii
Fujifilm Finepix XP-90 Verde RS125024364

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital