[Top Banner] O zi din 2021
0
Accesorii fotoAccesorii video diverseFOMEI Teleprompter Tableta 14"

FOMEI Teleprompter Tableta 14"

Referinţă: 125052588
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

FOMEI Teleprompter Tableta 14"

Descriere

FOMEI Teleprompter Tableta 14"

store/product-description.title

  

Vorbirea fluenta in fata camerei este incomoda si complicata pentru majoritatea dintre noi. Un mare ajutor poate fi un teleprompter. Un dispozitiv cu sticla semitransparenta, unde puteti pune o tableta / smartphone cu un script pre-pregatit.Teleprompterul va ajuta la vorbirea fluenta, mentinand in acelasi timp contactul vizual cu privitorul.

 

   
  
 

Baza dispozitivului de citire este sticla semi-transparenta, care asigura reflectarea textului de pe o tableta sau un telefon mobil. Datorita calitatilor sticlei, este posibila plasarea dispozitivul de inregistrare in spatele acestuia, astfel incat sa se poata privi direct in camera.

     

(1) camera video; (2) ecran; (3) tableta / monitor; (4) sticla semi-transparenta; (5) directia vizualizarii difuzorului; (6) reflectarea textului catre vorbitor

 
      

 

Lucrul cu teleprompterul FOMEI este foarte usor. Structura simpla de metal cu elemente durabile poate fi gata de functionare intr-un minut. Dispozitivul nostru este proiectat pentru a fi utilizat in principal cu tablete (cea mai mare dimensiune posibila este de 12,9 inci - este posibil sa folositi cel mai mare iPad Pro), dar este posibila si utilizarea unui smartphone. Ca dispozitiv de inregistrare, puteti utiliza DSLR sau smartphone. Pentru a tine un smartphone, pachetul include, de asemenea, un suport pentru telefonul mobil si articulatia de pozitionare a acestuia.


Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 317103

Specificatii

FOMEI Teleprompter Tableta 14"

Caracteristici accesoriu
Utilizare
Camera
Tip accesoriu
Altele

Accesorii recomandate pentru

FOMEI Teleprompter Tableta 14"

Review-uri

Incarcare recenzii...