[Top Banner]Marea Echipare
0
Accesorii fotoFiltre fotoFiltre foto filetFiltru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

Filtru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

Filtru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

259,99 lei

Descriere

Filtru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

store/product-description.title

Filtrele NEUTRE/NEUTRALE au multiple intrebuintari si ofera posibilitatea de a realiza cadre imposibil de obtinut in conditii normale.

Aceste filtre sunt de culoare inchisa, gri, si au rolul de a reduce cantitatea de lumina care ajunge pe film/senzorul CCD/CMOS.

Nu au nici o influenta asupra culorilor reproduse (de aici si denumirea de NEUTRE).

Filtrele sunt tratate multi-strat (multicoated) pentru a minimiza reflexiile la suprafata filtrului, si pentru a reduce efectul de flare.

Factorul filtrului ND400x: aprox. 9 f-stop (9 trepte).

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 134231

Specificatii

Filtru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

Filtre Filet
Diametru filtru filet
67mm
Factor filtru
ND400
Tip Filtru
ND
Gama
Altele

Accesorii

Filtru Hoya NDX400 HMC - filet 67mm

Review-uri

Incarcare recenzii...