Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA

Canon
Camerele video digitale au adus calitatea de nivel profesional a imaginii la indemana utilizatorilor la domiciliu. Amintirile vii ale activitatilor cotidiene si sarbatorilor de familie vor fi o incantare la vizionarea de peste ani, datorita calitatii remarcabile a imaginii oferite de camerele video digitale moderne.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125007222
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA

Desi calitatea tehnica a imaginii produse de camerele video digitale este foarte ridicata, numerosi utilizatori in scop personal isi doresc filme chiar mai bune. Multe filme realizate acasa arata ca utilizatorul foloseste cu incredere doar o parte a functiilor camerei.Speram ca acest manual sa ofere sfaturi si informatii care sa ajute la producerea unor filme de cea mai buna calitate. In prima parte ne ocupam de tehnologia utilizata la camera video. Vom prezenta apoi elementele de baza ale videografiei si vom continua cu explorarea aspectelor mai avansate. Vom arata totodata diferite moduri de prezentare si de punere in circulatie a filmelor finite.

Cuprins generalI. Familiarizarea cu camera video digitalaII. ABC-ul videografieiIII. Prezentarea si distribuirea filmelor

• Numar pagini: 64
Mai mult

Specificatii
Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital