Cauta ...
0

Elinchrom #22900 Vacuum Grip - stativ cu ventuza pentru blituri de studio

Elinchrom
Un dispozitiv extrem de util persoanelor care doresc sa foloseasca bliturile de studio (majoritatea covarsitoare fiind echipate cu montura pe spigot standard) in pozitii speciale, lucru imposibil sau mai greu de realizat prin fixarea pe stativele clasice. Acest tip de stativ este prevazut cu o ventuza extrem de puternica, care poate sustine orice blit de studio, atunci cand este fixat pe o suprata plana.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
12806921
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Elinchrom #22900 Vacuum Grip - stativ cu ventuza pentru blituri de studio

Cum se foloseste?1. Se apasa ferm discul de cauciuc (ventuza propriu-zisa) pe suprafata de prindere (tebuie sa fie perfect plana si curate pentru o prize sigura)2. Se trage levierul ventuzei in jos, pentru a fixa stativul foarte ferm pe suprafata dorita. Faceti acest lucru inainte de a monta blitul sau alt accesoriu, pentru a fi sigur ca prinderea s-a facut cum trebuie.3. Pentru a elibera stativul trebuie sa impingeti levierul in sus, ventuza va fi slabita si astfel prize va fi inexistenta intre stativ si suprafata plana.Detalii tehnice:Sarcina maxima suprtata: pana la 3.5kgLungime brat (stativ): 15cm (spigot 16mm inclus)Diametrul ventuzei de prindere: 12cmLungime totala (ventuza+stativ): 18.3cm

Atentie!- Folositi acest stativ doar pe suprafete perfect plane, degresate/curatate in prealabil, care nu sunt umede sau alunecoase (de exemplu suprafete de sticla, geamuri, suprafete metalice si in general orice suprafata plana aderenta)- Orice alte suprafete decat cele descrise mai sus nu va vor asigura aderenta necesara fixarii stativului, si ca atare, nici posibilitatea sustinerii unui blit sau a altui accesoriu de studio- Asigurati-va ca suprafata folosita pentru prindere este sufficient de solida si poate sustine stativul incarcat cu greutatea maxima de 3.5kg- Este recomandat sa va asigurati suprafata de sub stativ (cu un burete sau alt material moale ce absoarbe socurile) pentru situatia extrema in care ventuza si implicit obiectul suspendat pot cadea (in cazul unei fixari ferme acest lucru este greu de crezut ca se va intampla)
Mai mult

Specificatii
Elinchrom #22900 Vacuum Grip - stativ cu ventuza pentru blituri de studio

Copyright F64.ro © 2001-2019