Cauta ...
0
0

Duracell CEF14 - Incarcator + 2 x acumulatori AA, 1300mAh + 2 x AAA, 750mAh

Duracell
Simplu si eficient, incarcatorul Duracell CEF14 incarca acumulatorii in 4 ore (timp de incarcare pentru aproximativ 90% din capacitatea totala atunci cand sunt folositi acumulatori Duracell 1300 mAh).Incarcatorul poate incarca in acelasi timp acumulatori AA sau AAA, 2 sau 4 baterii in acelasi timp. Cu incarcatorul Duracell CEF14 se pot incarca si alte brand-uri de acumulatori, nu numai Duracell.Pachetul include cate 2 bucati acumulatori de tip AA de 1300mAh si AAA de 750mAh.Specificatii:• Timp de incarcare: 4h• Se pot incarca AA (R6) si AAA (R3)• Se pot incarca 2 sau 4 acumulatori in acelasi timp
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125033614
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Duracell CEF14 - Incarcator + 2 x acumulatori AA, 1300mAh + 2 x AAA, 750mAh

INCARCATOR HI-SPEED VALUE – Duracell CEF14 + 2x acumulatori AAK2 1300mAh si 2x acumulatori AAAK2 750mAh in pachet

4 ore de utilizare dupa doar 45 minute de incarcare!* O solutie simpla, sigura si fiabila pentru nevoile dumneavoastra zilnice de energie, acest incarcator poate incarca 4 baterii AA in 4 ore**. Garantia Duracell de 5 ani, indicatorul de incarcare partiala, oprirea automata pentru prevenirea supraincalzirii si cele noua functii de siguranta reprezinta o utilizare sigura si bani economisiti pe baterii de unica folosinta.
*La incarcarea a doua baterii AA; rezultatele pot varia in functie de dispozitiv si modul de utilizare **Aprox. 90% dintr-o incarcare completa atunci cand se utilizeaza baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAhDESCOPERA INCARCATORUL HI-SPEED VALUE


Incarcatorul Duracell Value este solutia simpla, sigura si fiabila pentru a fi pregatit atunci cand se intampla lucruri interesante. Acest incarcator de baterii de mare viteza poate incarca 4 baterii AA in numai 4 ore*, ceea ce il face cu 75 % mai rapid decat concurentul cel mai bine vandut la nivel global***. Incarcatorul Duracell Value este furnizat cu indicator de incarcare partiala. Pentru acele momente in care ai nevoie de baterii incarcate rapid. Beneficiezi de pana la 4 ore de utilizare dupa doar 45 minute de incarcare**. Cele 9 caracteristici de siguranta asigura fara probleme energia de care ai nevoie. Incarcatorul este furnizat cu garantie Duracell de cinci ani, astfel ca te poti baza zilnic de cea mai lunga durata de viata oferita de Duracell. Incepe o noua aventura in viata cu energie suficienta, performante superioare si un raport bun calitate-pret – echilibrul perfect.

*Atunci cand se incarca 2 baterii AA. Rezultatele variaza in functie de dispozitiv si modul de utilizare.
**Aprox. 90% dintr-o incarcare completa atunci cand se utilizeaza baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh.
***Atunci cand se utilizeaza baterii AA de aceeasi capacitate. In baza datelor privind vanzarile de la NielsenIntrebari frecvente


POT UTILIZA ACUMULATORII DURACELL DISPOZITIVUL MEU?

Da. Atat timp cat au dimensiunile potrivite, poti utiliza acumulatorii Duracell in orice dispozitiv, insa Duracell recomanda manualele de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviti pentru dispozitivele cu consum mediu si mare – cu alte cuvinte, dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consuma rapid bateriile alcaline.

POT INCARCA ACUMULATORII DE LA ALTI PRODUCATORI IN INCARCATOARELE DURACELL?

Da, incarcatoarele Duracell incarca si alti acumulatori NiMH. Totusi, Duracell nu poate
garanta calitatea, siguranta sau performantele bateriilor de la alti producatori, de aceea se recomanda
utilizarea acumulatorilor Duracell.

POT INCARCA ACUMULATORII DURACELL IN ORICE INCARCATOR?

Da, dar sunt recomandate incarcatoarele Duracell, deoarece sunt printre cele mai sigure din domeniu.

CU CE DISPOZITIVE NU TREBUIE UTILIZATI ACUMULATORII?

Se pot utiliza acumulatorii in absolut orice dispozitiv in care se utilizeaza in mod normal baterii alcaline, in afara cazului in care producatorul dispozitivului specifica altceva. Nu exista probleme daca se utilizeaza acumulatori de la alt producator decat cel al dispozitivului.

ACUMULATORII DURACELL TREBUIE SA FIE COMPLET DESCARCATI INAINTE DE REINCARCARE?

Acumulatorii Duracell nu sufera de asa-numitul efect de memorie, astfel incat nu exista nici o problema in incarcarea lor, chiar si atunci cand nu sunt in intregime descarcati.
Mai mult

Specificatii
Duracell CEF14 - Incarcator + 2 x acumulatori AA, 1300mAh + 2 x AAA, 750mAh

Product Information

Package containsincarcator

2 x AA

2 x AAA
Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019