Cauta ...
0

Kit - DJI Ronin MX Stabilizator + DJI Wireless Thumb Controller

DJI
DJI Ronin MX este un sistem de stabilizare profesional, cu adevarat revolutionar, ce foloseste doua gimbal-uri, oferind un grad ridicat de versatilitate in aplicatii multiple, oferind filmari, cu adevarat incredibile. Acesta poate fi utilizat atat ca steadicam direct de operatorul camerei video, cat si impreuna cu drona DJI Matrice 600. DJI Ronin MX este realizat din aliaj de magneziu, fiind deopotriva robust si extrem de usor, integrand totodata solutii tehnice de ultima generatie pentru a oferi filmari line de o calitate excelenta. Sistemul este gandit pentru a functiona cu siteme video cinematografice, suportand greutati de pana la 4.5kg.DJI Ronin MXpoate fi operat de catre doi tehnicieni, asemenea uniei macarale cinematografice, unul controland miscarea gimbalul iar altul mascand tot ansamblul. Acest lucru este posibil multumita gimbalui controlat radio, pe fracventa de 2.4Ghz.Acest sistem de stabilizare este relativ compact si usor integrand 3 motoare cate unul pentru fiecare axa de miscare, controlate de un computer care permite o precizie de ±0.02°. Senzorul IMU ( inertial measurment movement ) detecteaza miscarea si angajeaza motoarele folosind algoritmi ce permit diferentierea miscarilor intentionate ale operatorului fata de tremuraturile si vibratiile nedorite.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
PV125026733-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kit - DJI Ronin MX Stabilizator + DJI Wireless Thumb Controller

DJI Ronin MX Stabilizator


DJI Ronin MX este un sistem de stabilizare profesional, cu adevarat revolutionar, ce foloseste doua gimbal-uri, oferind un grad ridicat de versatilitate in aplicatii multiple, oferind filmari, cu adevarat incredibile. Acesta poate fi utilizat atat ca steadicam direct de operatorul camerei video, cat si impreuna cu drona DJI Matrice 600. DJI Ronin MX este realizat din aliaj de magneziu, fiind deopotriva robust si extrem de usor, integrand totodata solutii tehnice de ultima generatie pentru a oferi filmari line de o calitate excelenta. Sistemul este gandit pentru a functiona cu siteme video cinematografice, suportand greutati de pana la 4.5kg.DJI Ronin MX poate fi operat de catre doi tehnicieni, asemenea uniei macarale cinematografice, unul controland miscarea gimbalul iar altul mascand tot ansamblul. Acest lucru este posibil multumita gimbalui controlat radio, pe fracventa de 2.4Ghz.Acest sistem de stabilizare este relativ compact si usor integrand 3 motoare cate unul pentru fiecare axa de miscare, controlate de un computer care permite o precizie de ±0.02°. Senzorul IMU ( inertial measurment movement ) detecteaza miscarea si angajeaza motoarele folosind algoritmi ce permit diferentierea miscarilor intentionate ale operatorului fata de tremuraturile si vibratiile nedorite.


 


 
 


DJI Wireless Thumb Controller pentru Ronin M/ Ronin MX


DJI Wireless Thumb Controller te ajuta sa ai mai mult control asupra miscarilor camerei tale, fiind dedicat sistemului de stabilizare gimbal Ronin-M. Poti indrepta camera in orice directie si folosi setari salvate pentru o utilizare rapida si usoara. Controler-ul se prinde de barele sistemului Ronin-M si poate fi folosit de la o distanta de pana la 60 de metri.  • Distanta functionare: 60 m 

  • Display: Monochrome OLED pentru status display si acces meniu 

  • Conectivitate: 1 x Micro-USB pentru incarcare si updates 

  • Acumulator: Baterie interna pana la 18 ore

Mai mult

Specificatii
Kit - DJI Ronin MX Stabilizator + DJI Wireless Thumb Controller

Product Information

Buletts txt listing

    KIT COMPUS DIN


  • DJI Ronin MX Stabilizator

  • DJI Wireless Thumb Controller pentru Ronin M/ Ronin MX

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital