DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K

DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K

DJI
Cod produs: 125032013
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Inspire 2 duce la un nou nivel calitatile impresionante ale quadcopter-ului Inspire 1.

Un nou sistem de procesare al imaginilor inregistreaza la rezolutii de pana la 5.2K la calitate CinemaDNG RAW, Apple ProRes si multe altele.

Ajunge de la viteza 0 la 50mph (80kph) in doar 4 secunde si atinge o viteza maxima de 67mph(198kph) si are o viteza maxima de coborare de 9m/s, nemaintalnita pana acum la un dispozitiv cu aceste dimensiuni. Un sistem dual de acumulatori prelungeste durata de zbor pana la 27 de minute cu tehnologie de auto-incalzire ce ii permite sa zboare chiar si la temperaturi scazute.

Modul de zbor autonom a fost imbunatatit si gandit special pentru Inspire 2, oferind doua directii de evitare a obstacolelor. Exista mai multe moduri de zbor inteligent, incluzand Spotlight Pro, oferind chiar si unui singur pilot posibilitatea de a obtine cadre complexe si dramatice.

Un sistem de transmisie video imbunatatit ofera acum doua frecvente de semnal si doua canale, transmitand video de pe o camera FPV si de la camera principala simultan, pentru o colaborare mai eficienta intre pilot si operator.

Descriere DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2KDetecteaza si evita

Sistemele de vedere in fata si in jos ii permit quadcopter-ului Inspire 2 sa detecteze obstacole ce se afla chiar si la 30 de metri in fata, oferinnd posibilitatea unui zbor in siguranta pana la 34mph (54kph), la un unghi controlabil de 25°.  Senzorii orientati in sus pot detecta obstacole de pana la 5m departare, oferind o protectie suplimentara in spatii inchise.

Sistemele de detectare ale obstacolelor sunt active in timpul zborului normal, RTH si toate modurile inteligente de zbor.  Spotlight Pro

Spotlight Pro este un sistem puternic de urmarire ce permite pana si unui singur pilot posibilitatea de a captura imagini dramatice si complexe. foloseste algoritme complexe de urmarire vizuale pentru a urmari un singur subiect in timpul zborului, indiferent de directia in care zboara. Daca gimbal-ul este aproape de a atinge limitele rotatiei, Inspire 2 se va roti in aceeasi directie fara a afecta controlul zborului sau cadrul, pentru a elibera miscarea gimbal-ului.

Are doua moduri, Quick Mode si Composition Mode. In modul Quick, slecteaza un obiect pentru a incepe urmarirea. In modul Composition, selecteaza si subiectul si pozitia de urmarie.

Atunci cand subiectul intra in pozitia de urmarie, apasa shortcut-ul pentru a incepe urmarirea. Gimbal-ul poate fi mutat in timpul zborului pentru a ajusta compozitia.  Spotlight Pro este disponibil in toate modurile de zbor inteligent, incluzand ActiveTrack, TapFly, Waypoint si Point of Interest.Moduri de zbor inteligente

In plus fata de Spotlight Pro, sunt disponibile o serie de moduri de zbor si filmare. Sistemul de evitare al obstacolelor este optimizat pentru moduri Point of Interest si Waypoint, oferind posibilitatea de realizare usoara a unor cadre complexe. Mai sunt disponibile si modurile  QuickSpin, TapFly si ActiveTrack.

TapFly

Camera de bord FPV pe 2 axe separa unghiul de cuprindere in zbor de cel al camerei principale, efectiv oferind quadcopter-ului Inspire 2 o camera dedicata TapFly.  Apasa un punct p ecran in modul FPV pentru a seta o directie de zbor si Inspire 2 va zbura automat pe acea ruta, oferind pilotului posibilitatea de a se concentra pe miscarea gimbalului.

ActiveTrack

Modul Active Track ii permite quadcopter-ului Inspire 2 sa urmareasca o serie de subiecte, de la oameni, la biciclete, masini sau barci. Profilel de urmarit pot fi modificate in functie de subiect pentru o precizie mai mare.
Smart return to home

Vederea in fata si in jos ii permite quadcopter-ului Inspire 2 sa creeze o mapa in timp real a tuturor rutelor de zbor, in timp ce zboara. Daca semnalul tramsisiunii video este pierdut, si modul Smart Return Home este pornit, acesta este capabil sa se intoarca pe ruta originala si sa urmeze o linie dreapta atunci cand este recapatat semnalul.
In timp ce se intoarce, va folosi camera principala pentru a identifica obstacole de pana la 200m in fata, garantand astfel intoarcerea in siguranta.

Sistem dual de baterii

In cazul unei probleme a unei baterii, cealalta este capabila sa tina quadcopter-ul in functiune pana la o aterizare in siguranta. In acelasi timp, sistemul de propulsie al Inspire 2 este condus prin semnalul PWM prin port-ul serial, astfel daca semanul PWM este pierdut, transmisia va continua.


Sistemul de transmitere video

Ultima tehnologie DJI Lightbridge are o distanta efectiva de transmisiede pana la 7km si este capabila sa trasmita atat video la calitate 1080p/720p cat si punctul de vedere al camerei FPV catre pilot si operator. Utilizatorii pot comuta intre frecventele de control de 2.4GHz si 5.8GHz pentru o mai buna stabilitate a semnalului.
Performata puternica de zbor

Un nou sistem de propulsie optimizat special pentru putere aduce un nou nivel de performanta in zbor. Inspire 2 zboara cu o viteza de pana la 67mph (108kph) , coboara la viteze de 9m/s si urca la viteze de 6m/s. Poate accelera de la 0 la 50mph (80kph) in doar 4 secunde si zboara la un unghi maxim de 40°. Cele doua controllere au fost optimizare pentru mai multa sensibilitate, facand manevrele delicate mult mai usoare.

Mai multa putere ii permite quadcopter-ului Inspire 2 sa zboare in conditii mai extreme, incluzand la 2500-5000m deasupra nivelului marii (folosind propulsoare dedicate, optionale), si in temperaturi joase de pana la -20°C, folosind baterii inteligente cu auto-incalzire.
Imagine aeriana Inspire 2

Comparata cu Inspire 1, drona Inspire 2 foloseste o structura inovativa care separa sistemul de procesare al imaginii Cine Core 2.0 de camera si il paseaza in interiorul dronei. Asta inseamna ca senzorul si sistemul optic sunt detasabile si se pot conecta usor dolosing un nou conectaor quick-release. Aceasta constructie a camerei protejeaza senzorul de interferenta magnetica a procesorului. De asemenea, permite atasarea unor unitati de camera usoare, depinzand de scenele dorite. Senzorul M4/3 si posibilitatea de a schimba obiectivele permite camerei Zenmuse Z5S sa caputereze imagini la o rezolutie mare si o calitate impresionanta, combinata cu sistemul de procesare de imagine CineCore 2.0.


Senzor M4/3 imbunatatit

Senzorul integrat Micro 4/3 a fost upgradat, imbunatatind semnificativ calitatea imaginii. Cu o dimensiune a pixelilor de 3.3um, senzorul de 20.8 megapixeli caprureaza mai multe detalii fata de predecesoul sau. Are  raza dinamica de 12.8 stopuri, raport semnal-zgomot si sensibiliatte de culoare mai bune fata de X5R, oferind posibiliattea de a crea imagini clare, cu zgomot putin, chiar si in medii slab iluminate.

Obiective compatibile

Deoarece foloseste montura standard M4/3, Zenmuse X5S este compatibila cu pana la 8 obiective profesionale cu distanta focala intre 9mm-45mm(echivalent a 18mm-90mm pe 35mm), oferind un mai mare control creativ asupra aspectului final al scenei.


Video de Hollywood

Folosind Cine Core 2.0, Zenmuse X5S inreistreaza video la o rezolutie maxima 5.2K/30fps in CinemaDNG 12bit, 5.2K 30fps Apple ProRes 422HQ si 4K30fps Apple ProRes 4444 XQ. Camera poate inregistra si 4K/60fps folosind H.264.

Workflow eficient

DJI CINESSD card si sistemul de fisiere optimizat FAT32/exFAT permite fisierelor de pe Zenmuse X5S sa fie transferate direct prin citiorul de carduri DJI CINESDD STATION spre un computer, la viteze mari fara software aditional. 


Stabilizare imbunatatita

Zenmuse X5S este stabilizata de un gimbal pe 3 axe cu o rotatie precisa a motorului si o acuratete a controlului de +/-0.01 grade, pus in functiunde un procesor dedicat. Zenmuse X5S foloseste un design mecanic limitat si fire ascunse pentru a asigura transmiterea fara interferenta a datelor si o rezistneta de durata. Vibratia este eliminata folosind 3 bile si o platforma pentru un video fara miscari nedorite. Rotatia la 360 de grade ramane posibila prin miscarea gimbalului.


Control al focusului de la distanta

Poti controla fiecare aspect al camerei de la distantei, incluzand focus, diafragma si format, prin intermediul aplicatiei DJI GO. Folosind DJI Focus, nu este nevoie de cabluri si motoare aditionale iar noua tehnlogie Lightbridge transmite toate semnalele pana la o distata de 7km.
Fotografii in modul Burst

Folosind doar cardul MIcro SD, pot fi capturate fotografii la 20.9MP cu 14fps in modul Burst in format JPEG+DNG. Se pot face fotografii in timpul filmarii fara intreuperi.
Specificatii:

Performanta

Greutate takeoff: Maxim 4 kg
Altitutinde maxima de zbor:
- propulsoare standard: 2500 m
- propulsoare de mare altitudine: 5000 m
Timp maxim zbor: 27 minutes (approx.) cu Zenmuse X4S Gimbal Camera
Unghi maxim inclinare:
- P-mode: 35° (Forward Vision System : 25°)
- A-mode: 35°
- S-mode: 40°
Viteza maxima urcare:
- P-mode/A-mode: 5 m pe secunda
- S-mode: 6 m pe secunda
Viteza maxima coborare:
- Verticala: 4 m pe secunda
- Inclinare: 4-9 m pe secunda
Viteza maxima: 67 mph / 108 kph
Acuratete GPS:
- Vertical: 0.5 m (0.1 m cu Downward Vision System)
- Orizontal: 1.5 m (0.3 m cu Downward Vision System)

Downward Vision System

Mediu operare: suprafete cu texturi clare si cu limare adecvata (> 15 lux)

Upward Infrared Sensor

Raza detectare obstacole: 0-5 m
Unghi de cuprindere: ±5°
Mediu operare: obstacole mari fara suprafete reflective

Forward Vision System

Raza detectare obstacole: 0.7-30 m
Unghi de cuprindere:
- Orizontal: 60°
- Vertical: 54°
Mediu operare: suprafete cu texturi clare si cu limare adecvata (> 15 lux

Transmitator

Frecventa operare: 2.400-2.483 GHz, 5.725-5.850 GHz
Distanta maxima transmisie: 
- 2.4 GHz: 7 km
- 5.8 GHz: 4.3 mi / 7 km
EIRP:
- 2.4 GHz: 26 dBm
- 5.8 GHz: 28 dBm
Acumulator: 6000 mAh Li-Ion
Output: 9 W
USB  putere:
- iOS: 5.2 VDC, 1 A (maxim)
- Android: 5.2 VDC, 1.5 A (maxim)
Temperatura operare: -10 to 40°C

Baterie

Amp Hours: 4280 mAh
Voltaj: 22.8 VDC
Chimie: Li-Ion 6S
Capacitate: 97.58 Wh
Greutate: 515 g
Temperaturi incarcare: 5 to 40°C 
Temperatura operare:-10 to 40°C
Putere maxima incarcare: 180 W

General

Temperatura operare: -10 to 40°C
Dimensiuni:  Diagonala: 60.5 cm (fara propulsoare)
Greutate: 3.3 kg (cu baterii, fara gimbal si camera)
ZENMUSE X5

Senzor

Dimensiuni: 17.3 x 13.0 mm (raport 4:3)
Tip: CMOS
16.0M: Effective Pixels
ISO: 100~25600

Lentile

Obiective: la alegerea utilizatorului(micro 4/3)
Iris: F/1.7-F/16 (brand agreat DJI)
FOV: 72 grade(brand agreat DJI)
Echivalent: 30mm(brand agreat DJI)
Distorsiuni: 0.40%
Focus range: 20cm-infinit(brand agreat DJI)
Auto-focus: Da(brand agreat DJI)

Max-Pixels

Max-Pixels: 16.0M
Rafala: Full pixels 7fps
Shutter Speed: 8~1/8000 sec
EV Range: -3~+3, 1/3
AEB(Automatic Exposure Bracketing): Da
Timelapse: Da, 5/7/10/20/30 sec
DNG: Da

Video

Rezolutie: 4096x2160(23.98p)
3840x2160(29.97/23.98p)
2704x1520(30/25P)
1920x1080(59.94/29.97p
Encoder: MPEG4/AVC/H.264
Max-Bitrate: 60Mbps@4096x2160(23.98p)
60Mbps@3840x2160(29.97/23.98p)
45Mbps@2704x1520(30/25p)
40Mbps@1920x1080(59.94p)
25Mbps@1920x1080(29.97p)
Format:  MP4/MOV
Stocare: microSD
VideoNR: Da
Stabilizare: Da

Altele:

Expunere: P/S/A/M
Masurare auto-expunere: Auto/Spot
AE lock: Da (AF/AE LOCK )
WB: auto/manual/spot
Focus mode: AFS/AFF/MFT
                     256-zone / Pinpoint/(focus la atingere)
AF AUX: Da
Focus Peaking: Da
Stil:sRGB,Color looks, LOG, Cine-D
Enhancement: HDR/Video DR
Recenzii DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K

Accesorii DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K

Accesorii compatibile

Accesorii drone

Accesorii compatibile

Accesorii drone

Pachetul contine DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K


• Drona Inspire 2

• Telecomanda

• 8 x elice

• 2 x acumulator TB50

• Incarcator

• Hub incarcare

• Cablu incarcare

• Cablu USB

• MicroSD 16GB

• Sistem de calibrare

• Amortizore gimbal

• Sistem prindere elice

• 4 x autocolante izolante pentru acumulatori

• Geanta transport

Info service DJI Inspire 2 Combo - cu gimbal Zenmuse X5S, camera 5.2K

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Ai folosit acest produs? Daca da, spune si celorlalti ce parere ai despre el.

Scrie o recenzie
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss