Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Compact Flash 4GB Sandisk Extreme III

Sandisk
Card de memorie Compact Flash 4 GB SanDisk ExtremeIII. Cardurile de memorie SanDisk Extreme III sunt special proiectate pentru utilizari la cel mai inal nivel, pentru fotografi profesionisti care lucreaza in conditii extreme si care au nevoie de cele mai bune si fiabile produse.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
106550
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Compact Flash 4GB Sandisk Extreme III

Viteza minima de scriere/citire secventiala este de 30MB/secunda (conform testelor SanDisk), ceea ce permite salvarea foarte rapida a imaginilor de dimensiuni foarte mari pe card, o vizualizare rapida a imaginilor, precum si rate de tranfer foarte ridicate.Cardul de 4GB permite stocarea a aproximativ 500 de imagini necompresate la rezolutie maxima in cazul camerelor de 6 MPx, si aproximativ 400 imagini in cazul camerelor cu senzori de 8 Mpx (tot la rezolutie maxima si necompresate). Numarul de cadre poate diferi de la un producator la altul, in functie de modelul si revizia camerelor digitale.Seria Extreme III beneficiaza de:

- sistemul ESP (Enhanced Super-Parallel Processing Technology), care furnizeaza cea mai buna perfomanta dintre memoriile existente la ora actuala

- memoriile au fost testate in conditii extreme, la temperaturi cuprinse intre -25 si 85 grade Celsius

- cardurile ofera o rezistenta sporita la socuri si vibratii* garantie: 10 ANI
Mai mult

Specificatii
Compact Flash 4GB Sandisk Extreme III

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital