Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Color & Monochrome Separation Guide

Acest accesoriu este un etalon pentru intensitatea si saturatia culorilor, o unealta indispensabila pentru cei ce lucreaza in cu film color, oferind un control excelent asupra procesului de testare si de reproducere a imaginilor. Cardul Imago Photographic Color and Grayscale garanteaza o evaluare corecta a culorilor si tonurilor in fotografie, fie ca este vorba de marire directa, fie de scanare. • dimensiuni: 21.5 x 7.5cm • prevazut cu scala in cm si inch • 18 zone de referinta (20x15mm) sunt produse in offset print de inalta calitate.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
12807244
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Color & Monochrome Separation Guide

Acest accesoriu este un etalon pentru intensitatea si saturatia culorilor, o unealta indispensabila pentru cei ce lucreaza in cu film color, oferind un control excelent asupra procesului de testare si de reproducere a imaginilor.Cardul Imago Photographic Color and Grayscale garanteaza o evaluare corecta a culorilor si tonurilor in fotografie, fie ca este vorba de marire directa, fie de scanare.• dimensiuni: 21.5 x 7.5cm

• prevazut cu scala in cm si inch

• 18 zone de referinta (20x15mm) sunt produse in offset print de inalta calitate.
Mai mult

Specificatii
Color & Monochrome Separation Guide

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020