[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLColor Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

Color Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

Color Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

Descriere

Color Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

store/product-description.title

Panoul de control de baza contine reglaje ale cursorului pentru fiecare filtru. Previzualizati imaginea dumneavoastra in modul de previzualizare duala pentru a vedea alaturate imaginile de dinainte si de dupa.

Panoul de control avansat ofera optiuni pentru protejarea evidentierilor si umbrelor din imagine pentru a controla si proteja detaliile (Disponibil doar pentru filtrele selectate).

Ilustreaza modificarile de culoare si de contrast intr-o singura histograma pentru a oferi o vizualizare combinata a modificarilor aduse imaginii.

Optiunea Setting (Setare) ofera optiuni implicite pentru previzualizari simple sau duble, actualizare a previzualizarii in timp real si dialogul cu informatii despre imagini "arata mai multe".

Butonul Show More (Arata mai multe) va permite sa accesati presetarile cu un singur clic, precum si Dialogul cu informatii despre imagine.

19 filtre digitale:
- Burnt Sienna
- Midnight Blue
- Monday Morning Violet
- Old Photo: Black and White
- Old Photo: Color
- Pastel
- Photo Styler: Cool Ice
- Solarization: Color
- Weird Lines
- Brilliance/Warmth
- Contrast Only
- Graduated Blue
- Graduated Coffee
- Graduated Olive
- Graduated Orange
- Remove Color Cast
- Skylight Filter
- Sunshine

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 127898

Specificatii

Color Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Color Efex Pro 2.0 - Standard Edition pentru Capture NX

Review-uri

Incarcare recenzii...