Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

Resigilat: Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

Canon
Cod produs: RS125022344
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Setul de cerneala instalat, lipsa ambalaj, cabluri, CD si manual.
Mai multe produse resigilate Vezi resigilatele

Canon ImagePrograf PRO-1000 este o imprimanta profesionala, special proiectata pentru a livra printuri format A2 la o calitete uimitoare, fiind un instrumenti ideal pentru scoli de arta, artisti grafici, designeri si fotografi profesionisti.

Cu un sistem avansat de cerneala cu12 cartuse, precum si un nou motor de procesare si un cap de imprimare de 3,25 cm, imprimanta ImagePrograf PRO-1000 realizeaza imprimari de calitate excelenta, de dimensiuni de pana la A2, in doar aproximativ 6 minute.

O noua functie, “Crystal-fidelity”, asigura reproducerea fidela a fotografiilor facute cu camere foto Canon EOS, avand o precizie de exceptie. In plus, conectivitatea wireless si cu serviciile cloud le ofera utilizatorilor libertatea de a imprima de pe diverse dispozitive si aplicatii.

Descriere Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344


Aduceti-va imaginile la viata cu uimitoarea imprimanta de birou A2

Imprimati la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care ofera niveluri inalte de coloare si detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viata imaginile in mod realist.Duceti calitatea imprimarii la noi niveluri

Utilizare usoara si productivitate ridicata
Flux de lucru continuu de imprimare: de la intrare si pana la iesireMagia cernelii pe hartie

Urmariti filmele de mai jos pentru a descoperi capacitatile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf si explorator Canon, Clive Booth, ne explica modul in care fotografia prinde viata prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, dupa cum explica Clive Booth, "exista magie in cerneala de pe hartie".
Reproducerea calitatii uimitoare a imaginilor

Rezultate de imprimare extraordinare! Obtineti rezultate exceptionale cu imagini de un nivel superior. Pastrand calitatea si integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate va vor impresiona clientii si va vor oferi increderea de a prezenta si de a vinde produsele muncii dvs.

Imprimate uimitoare pana la A2

Bucurati-va de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fara margini, in format de pana la A2, fara a face rabat de la calitate. Beneficiati de vitezele ridicate de imprimare si de acuratetea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hartie lucioasa, mata, de arta si panza, veti beneficia in mod sigur de aspectul si de senzatia dorite.


Mai multe detalii si culoare decat pana acum

Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigura niveluri inalte de calitate a culorii, cu o gama cromatica mai extinsa si mai multe detalii decat inainte. O gama variata si dinamica de culori si detalii in zonele intunecate va contribui la preluarea tuturor subtilitatilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” si pana la A2.Reflexia imbunatatita a luminii si efect metalizat redus

Tehnologia pentru cerneala Chroma Optimizer contribuie la obtinerea unei straluciri uniforme la imprimarea pe hartie lucioasa. Prin aplicarea peste imaginea imprimata, Chroma Optimizer regleaza reflexia suprafetei, pentru a oferi o reproducere naturala a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creeaza imagini cu o densitate profunda de negru si previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.
Imprimate alb-negru superbe

Puteti realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorita sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri si gri fotografic.


Design profesional si functional

Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 mosteneste linia rosie de la gama EOS, un simbol al calitatii exceptionale. Datorita designului profesional si functional, acest model de birou va fi o inspiratie pentru fotografii profesionisti si amatori deopotriva. Acesta are o carcasa rigida pentru a asigura injectia precisa de cerneala si o tava suplimentara pentru alimentarea manuala, care va permite sa lucrati cu tipuri de hartie mai grea.
Eficienta marita la utilizarea pentru volum mare

Rezervoarele de cerneala de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea inlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartus de intretinere usor de inlocuit mareste eficienta pentru utilizatorii de materiale imprimate in volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt usor de incarcat prin partea din fata a imprimantei si se afla in spatele unui capac care se inchide in jos.Economisiti cerneala si timp

Duzele exclusive pentru negru mat si negru fotografic previn irosirea cernelii si a timpului atunci cand se comuta in functie de tipul de suport folosit.Setari flexibile si gestionarea culorilor

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigura o configuratie noua a ecranului, care faciliteaza reglarea setarilor imprimantei, ale hartiei, de configuratie si culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai buna calitate. Puteti crea setari preferate care va convin si la care puteti reveni iarasi si iarasi. Gestionarea culorilor este mai simpla ca oricand, cu o caseta simpla care permite selectarea profilului ICC, cu intentia de redare si o caracteristica absolut noua pentru a permite remedierea soft.


Plug-in Print Studio Pro actualizat

Plug-inul Print Studio Pro este legatura perfecta de flux de lucru intre imagini si produsul imprimat finit. Noua functie a plug-inului de "Reproducere a contrastului" asigura imagini cu nivel inalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acuratete si claritate.


Grad sporit de utilitate in cadrul fluxului de lucru

Imbunatatiti-va productivitatea si eficienta cu ajutorul conectivitatii wireless si la cloud. Pur si simplu descarcati aplicatia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimati prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directa prin Wi-Fi.
Fluxul de lucru Fidelitate de cristal Canon

imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS sa isi imprime cu incredere imaginile, utilizand software-ul integrat de fotografie si imprimare: Digital Photo Professional si plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-iesire Canon permite utilizatorilor sa isi editeze si sa isi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, pastrand in acelasi timp detaliile si claritatea originale din momentul realizarii imaginii.
Specificatii tehnice

SPECIFICATIILE PRODUSULUI
 • Clasa: 17"
 • Tip de cerneala: 12 cerneluri - MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
 • Rezolutie maxima de imprimare: Viteza de imprimare
 • Viteza de imprimare: A2 (LU-101 color) - aprox. 3 min./35 sec.; A2 (PT-101 color sau monocrom) - aprox. 6 min.
 • Dimensiuni, greutate: aprox. 723 x 433 x 285 mm; aprox. 32 kg (inclusiv capul de imprimare si cernelurile)
 • Sursa de alimentare: CA 100 - 240 V (50 - 60 Hz); Consum energie (aproximativ 37 W); Consum in standby (aproximativ 2,5 W); Alimentare oprita (aproximativ 0,4 W)
 • Mediu de functionare: Temperatura: 5-35 grade C; Umiditatea: 10-90 % UR (fara condens)
 • Zgomot acustic: aprox. 41 dB (A) - Foto (4x6); aprox. 40,8 dB (A) - Document (A4. B/W), Mod silentios oprit; aprox. 40,4 dB (A) - Document (A4. B/W), Mod silentios pornit
 • Afisajul panoului de comanda: 3,0" (LCD TFT 320 x 240), 13 taste, 2 LED-uri; 21 de limbi selectabile: engleza/germana/franceza/turca/italiana/spaniola/portugheza/olandeza/ploneza/maghiara/daneza/norvegiana/suedeza/finlandeza/ceha/rusa/chineza simplificata/chineza traditionala/thailandeza/indoneziana/japoneza
 • Memorie: 1GB
TIP DE INTERFATA SI SOFTWARE
 • Sisteme de operare acceptate: Windows pe 32 de biti - Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008; Windows pe 64 de biti -Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2; Windows RT (versiunea Windows 8 ARM) nu este acceptata; Macintosh; OS10.7.5 - OS10.10.x
 • Sisteme mobile acceptate: iOS, Android
 • Interfata: USB Hi-Speed, Tip: incorporat; USB 2.0 High-Speed, viteza totala (12 Mbit/sec.), viteza mare (480 Mbit/sec.), transfer general
 • Retea LAN wireless: Wi-Fi; IEEE802.11n; IEEE802.11g; IEEE802.11b; Ethernet
 • Tip incorporat: IEEE 802.3 10base-T; IEEE 802.3u 100base-TX;Auto-Negotiation
 • Dispozitiv inteligent si aplicatii Cloud: Aplicatia Canon PRINT (iOS sau Android); Aplicatia Pro Gallery Print (numai pentru iPad); PIXMA Cloud Link; Apple AirPrint; Google Cloud Print
 • Direct de pe camera: Wi-Fi Pictbridge
 • Software: Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox
CAP DE IMPRIMARE
 • Tip: Jet de cerneala Canon la cerere
 • Configuratie cap: Tip integrat cu 12 culori (3 cipuri cu 4 culori)
 • Densitate duza de imprimare: 600 dpi x 2
 • Duze per chip: 1.536 duze x 12 culori, include sistemul de detectare si compensare a duzelor care nu pornesc
 • Dimensiune picaturi: Minimum 4 pl
REZERVOR DE CERNEALA
 • Model: Rezervoare de cerneala LUCIA PRO - PFI-1000; MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
 • Capacitate de imprimare (4x6 PT-101): Numar de fotografii de 10 x 15 cm - Negru mat (MBK): 5490 de fotografii; Negru mat (PBK): 2205 de fotografii; Gri (GY): 1465 de fotografii; Gri foto (PGY): 3165 de fotografii; Cyan foto (PC): 5140 de fotografii; Cyan (C): 5025 de fotografii; Magenta foto (PM): 3755 de fotografii; Magenta (M): 5885 de fotografii; Galben (Y): 3365 de fotografii; Rosu (R): 5355 de fotografii; Albastru (B): 4875 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 680 de fotografii
 • Capacitate de imprimare (A2 PT-101): Numar de fotografii color A2 - Negru mat (MBK): 1600 de fotografii; Negru mat (PBK): 256 de fotografii; Gri (GY): 106 de fotografii; Gri foto (PGY): 270 de fotografii; Cyan foto (PC): 600 de fotografii; Cyan (C): 675 de fotografii; Magenta foto (PM): 374 de fotografii; Magenta (M): 965 de fotografii; Galben (Y): 329 de fotografii; Rosu (R): 935 de fotografii; Albastru (B): 545 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 97 de fotografii
GESTIONAREA HARTIEI
 • Alimentare suporturi media: Tava spate/fanta de alimentare manuala
 • Tip de hartie: Hartie simpla; Hartie fotografica lucioasa superioara II; Hartie fotografica Pro Platinum; Hartie fotografica Pro Luster; Hartie fotografica semilucioasa superioara; Hartie fotografica Pro Premium mata; Hartie fotografica mata; Alte tipuri de hartie pentru realizari artistice, panza si hartie fotografica lucioasa
 • Formatul suportului: A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3; 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR
 • Grosimea suport: Tava spate: hartie simpla 64 - 105 g/m2, hartie speciala Canon de max. 300 g/m2; Grosime tava spate: 0,1 - 0,3 mm; Fanta de alimentare manuala: hartie speciala Canon de max. 400 g/m2; Grosime hartie alimentare manuala: 0,1 - 0,7 mm
 • Latimea hartiei: Tava spate: 89 - 432 mm; Fanta de alimentare manuala: 203,2 - 432 mm
 • Lungimea minima a hartiei imprimabile: Tava spate: 127 mm; Fanta de alimentare manuala: 254 mm
 • Lungimea maxima a hartiei imprimabile: 594 mm
 • Margini (sus, jos, laturi): Recomandate - margine superioara: 57 mm, margine inferioara: 55 mm, stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm); Suprafata imprimabila - margine superioara 3 mm, margine inferioara 5 mm, margine stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm)
 • Latimea hartiei pentru imprimare fara margini: A4, A3, A3+, A2, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR
CONSUMABILE
 • Rezervor de cerneala: PFI-1000 MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO (80 ml)
 • Cartus de intretinere: MC-20


Specificatii Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

F64 Caracteristici fizice

Control panou frontal Nu
Dimensiuni Aprox. 723 x 433 x 285 mm
Greutate Greutate: aprox. 32 kg (inclusiv capul de imprimare şi cernelurile)

F64 Metoda de printare

Format A2
Tip printare inkjet

Recenzii Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

Accesorii Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

Accesorii compatibile

Consumabile si accesorii imprimante foto

Consumabile si accesorii imprimante foto

Info service Canon PRO-1000 ImagePrograf - RS125022344

Service Canon Cris Professional

Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta doar POS in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Ai folosit acest produs? Daca da, spune si celorlalti ce parere ai despre el.

Scrie o recenzie
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss