Cauta ...
0
0

Canon LEGRIA HF R88

Canon
LEGRIA HF R88 asigura o utilizare simpla a produsului si filmare la calitate HD pentru familii dar si pentru cei care doresc sa surpinda momente deosebite, pastrand functiile modelului anterior dar adaugand alte functii de control mai creative, inclusiv efecte flexibile de inregistrare lenta si rapida, capacitate crescuta de filmare in conditii de luminozitate scazuta pentru a putea realiza filme clare si pline de culoare, produsele beneficiind, de asemenea, si de o carcasa cu finisaje noi.LEGRIA HF R88 este dotat cu adaptorul pentru obiectiv grandangular WA-H43 pentru a asigura un unghi de acoperire si mai mare, ideal pentru situatiile in care filmati intr-un spatiu restrans sau atunci cand doriti sa surprindeti un peisaj exceptional.• Full HD, Zoom avansat 57x, adaptor obiectiv grandangular• IS inteligent optic• Wi-Fi, NFC• Memorie interna 16GB• Acumulator cu durata de viata mare
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125033150
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon LEGRIA HF R88Surprindeti momentele de familie pretioase la calitate uimitoare


Surprindeti si partajati confortabil momentele de familie pretioase utilizand aceasta camera video compacta, conectata, cu zoom avansat versatil 57x, adaptor grandangular si baterie cu durata mare de viata. Tehnologiile puternice asigura automat rezultate stralucitoare.

Calitate exceptionala


Bucurati-va de filmari la calitate Full HD stralucitoare, chiar si in conditii dificile de iluminare scazuta, care in mod automat se aud la fel de bine precum arata, gratie mai multor tehnologii puternice precum DIGIC DV 4.

Creativitate fara efort


Inregistrati filme impresionante alternand flexibil intre incetinirea si accelerarea miscarii in timpul inregistrarii. Apoi fiti creativi cu decorarea tactila, filtrele pentru aspect cinematografic si modul avansat pentru copii.

Inregistrati si partajati cu usurinta


Inregistrati confortabil mai mult timp gratie designului ergonomic si controlului simplu, prin intermediul ecranului tactil. Pur si simplu incadrati si inregistrati pentru filmari excelente, pe care puteti partaja apoi cu usurinta prin Wi-Fi, cu NFC (near field communication - comunicare in camp apropiat).

Stabilitate perfecta in timpul zoomului


Bucurati-va de inregistrare versatila si filmari stabile pline de detalii indepartate utilizand zoomul avansat 57x cu stabilizator inteligent de imagine, adaptor grandangular si asistenta la incadrarea cu zoom.

Surprindeti cu incredere


Filmati mai mult timp la o singura incarcare si pregatiti-va pentru acel moment crucial cu o baterie de mare capacitate; inregistrati simultan atat in fisiere de maxima calitate, cat si in fisiere usor de partajat.Specificatii tehnice
Mai mult

Specificatii
Canon LEGRIA HF R88

Product Information

Descriptive text SHAi 140 lei cashback daca achizitionezi acest produs detalii aici https://www.canon.ro/cashback/

Product State

Resealeds[{"skuId":"300982","createdAt":"2019-11-01T00:00:00.000Z","description":"Prezinta urme de utilizare, accesorii desigilate."}]

Copyright F64.ro © 2001-2020