Cauta ...

Canon EOS C100 Mark II Kit cu EF 18-135 STM - Camera cinema profesionala

Canon

EOS C100 Mark II


Perfect pentru a fi utilizat de catre o singura persoana pentru productie video, EOS C100 Mark II va ajuta sa va indepliniti cele mai indraznete aspiratii. Aceasta camera intuitiva ofera performante de imagistica Cinema EOS de nivel superior si o libertate naturala de creatie.

 

• Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD


 • Dual Pixel CMOS AF si detectarea fetei cu focalizare automata


• ISO 102.400; zgomot scazut


• Inregistrare in format dublu AVCHD/MP4, la pana la 1080/60p


• Afisaj OLED; EVF imbunatatit


• Functie Wi-Fi incorporata si optiuni de comanda la distanta


• Iesire HDMI


• Montura de obiectiv EF


• Sunet profesional


• Asistenta video din partea CPS

Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041197
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon EOS C100 Mark II Kit cu EF 18-135 STM - Camera cinema profesionala


 


 


Descoperiti calitatea pentru a va realiza viziunea


Senzorul Super CMOS 35 mm de 8,3 MP, conceput si produs de Canon special pentru captura video, asigura uluitoare imagini Full HD. Noul sistem de procesare video, utilizand tehnologia proiectata pentru camera digitala cinematografica varf de gama, EOS C500, ofera imagini superbe, de inalta rezolutie, cu sensibilitate imbunatatita (pana la ISO 102.400), zgomot redus, efect de distorsiune la inregistrare diminuat si o profunzime spectaculos de redusa a campului. Canon Log Gamma ofera imagini cu latitudine de 12 trepte (800% interval dinamic) pentru o flexibilitate maxima de postproductie, in timp ce optiunea Wide DR asigura un raspuns mai rapid, oferind inregistrari cu interval dinamic larg, fara a necesita gradarea culorilor.


 


Focalizare automata de ultima ora, pentru control suplimentar


EOS C100 Mark II are integrata tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon, oferind un control incredibil cu efort minim. Focalizarea automata continua urmareste si focalizeaza subiectii in centrul ecranului, scenele de actiune fiind astfel mai usor de capturat. In acelasi mod, focalizarea automata este realizata fara efort cu One-shot AF, cu o acuratete imbunatatita.
Este disponibila si detectarea fetei cu focalizare automata, ce reactioneaza la fata unui subiect, interviurile si fragmentele in fata camerei devenind astfel simple pentru realizatorii de filme.


 


Selectati parametrii care se adapteaza nevoilor dvs. de productie


Filmati fara nicio limitare, pentru a indeplini toate obiectivele de productie. Inregistrati in fisiere AVCHD sau MP4 pe cele doua carduri de memorie SD, la pana la 1080/60P, cu comutare si inregistrare simultana, si capturati actiune rapida si cu incetinitorul, folosind MP4 pentru un impact creativ sporit. Puteti captura in format AVCHD HD in timp ce inregistrati fisiere MP4 la rezolutie SD, pentru o flexibilitate maxima a fluxului de lucru si un timp de raspuns rapid.


 


Transport usor, utilizare fara efort


EOS C100 Mark II va completeaza versatilitatea de realizator de film. Este usoara si simplu de ambalat si transportat, avand un corp durabil si rezistent la stropire, cu o constructie ce se ridica la inaltimea componentelor. In acelasi timp, este usor de utilizat pentru productia de film. Panoul de afisare OLED de 3,5”, cu 1,23 de milioane de pixeli, impreuna cu un EVF rabatabil, de mari dimensiuni, va ofera control total asupra fiecarei capturi. Functiile automate suplimentare includ diafragma automata cu tragere si balansul de alb automat, iar pentru experti este disponibil controlul manual. Datorita functiilor puternice de asistenta la focalizare, focalizarea manuala este realizata fara efort.


 


Partajare mai usoara, control imbunatatit


Functia Wi-Fi integrata permite transferul fisierelor pe FTP, pentru o partajare usoara si o comanda la distanta pe baza de browser. Optiunile de comanda sunt extinse si mai mult utilizand telecomanda optionala Canon la distanta RC-V100, ce va ofera libertatea de filmare din locatii pana acum inaccesibile.


 


Posibilitati de inregistrare externa


Datorita iesirii HDMI, EOS C100 Mark II satisface cerintele de calitate ale celor mai exigente productii, permitand o inregistrare la o rata de biti ridicata pe dispozitive externe. Fisierele video si audio pot fi redate cu Time code incorporat.


 


 


Mai mult

Specificatii
Canon EOS C100 Mark II Kit cu EF 18-135 STM - Camera cinema profesionala

Product Information

Warranty Length24
Product stateNou

Camere Video Profesionale

Dimensiune SenzorSuper 35
Bitrate maxim (Mbps)35
Intrare AudioXLR
Interfata IesireHDMI
Suport MemorieSD
Numar maxim cadre (fps)50/60

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital