Cauta ...

Canon EOS 700D Aparat Foto DSLR 24.2MP CMOS Kit cu Obiectiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Canon
Canon EOS 700D este un aparat foto DSLR cu dimensiuni reduse ce ofera performante foarte bune, atat pentru fotografii incepatori, cat si pentru entuziasti si profesionisti. Utilizarea facila si paleta de functii pentru fotogafiere si filmare va vor stimula creativitatea, ajutati fiind si de ecranul LCD Vari –-Angle Touchscreen de 3.0", cu care se pot face imagini si clipuri din unghiuri atipice. • Obiectiv STM cu AF silentios • Senzor APS-C CMOS 18.0Mpx • Procesor de imagine DIGIC 5 • Ecran LCD tactil de 3.0" • ISO 100-12800 (expandabil pana la 25600) • Filmare Full HD 1080p cu AF continuu • Compatibil Eye-Fi • Rafala de 5.0 fps • Sistem de AF cu 9 puncte in cruce • Multi Shot Noise Reduction
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125004410
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon EOS 700D Aparat Foto DSLR 24.2MP CMOS Kit cu Obiectiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Senzor CMOS de 18,5 megapixeliSenzorul CMOS de 18,5 megapixeli
in tandem cu procesorul de imagine DIGIC 5 va ofera imagini extraordinare, cu detalii realiste si culori saturate chiar si cand lumina e foarte slaba. Intervalul nativ de sensibiliatate ISO 100-12.800 poate fi extins pana la 25.600.
Sistem de AF cu 9 senzori in cruceSistem de AF cu 9 senzori in cruce.
Focalizati rapid si precis, fara sa depindeti numai de punctul central de focus, toti senzorii fiind la fel de sensibili si precisi.


Fotografiere in rafalaFotografiere in rafala cu 5 cadre pe secunda.Aparatul foto DSLR Canon EOS 700D poate surprinde momentul culminant al actiunii cu rafala de 5 cps, din care puteti alege cea mai buna imagine din serie. Functie excelenta pentru fotoreporteri si fotografi de evenimente. Aparatul foto permite rafale de pana la 22 imagini in format JPG si pana la 6 RAW-uri.
Filmare Full HDFilmare la rezolutie Full HD cu auto-focus continuu.Puteti realiza filme Full HD la rezolutia de 1080p iar cu ajutorul sistemului hibrid de auto-focus de pe senzor va puteti concentra mai bine pe celelalte detalii in timp ce camera urmareste subiectul in mod continuu. Aveti la dispozitie o gama superba de obiective EF/ EF-S pentru a realiza efecte cinematografice de inalta calitate.


Ecran Vari-Angle Clear View LCD II tactil si rabatabil de 3.0inch
Compuneţi fotografii şi filme din unghiuri noi şi interesante utilizând

ecranul tactil LCD II Clear View
cu unghi variabil de 7,7 cm (3,0”), cu

aspect 3:2 de la EOS 700D.
Fotografiaţi deasupra mulţimilor sau alegeţi

un punct de perspectivă dramatic la nivelul solului.

EOS 700D este uşor de utilizat din momentul în care îl alegeţi.

Fotografiaţi şi focalizaţi cu o singură apăsare a ecranului tactil al

camerei şi utilizaţi gesturi de apucare şi alunecare pentru a naviga

atunci când revedeţi imaginile.


Inregistrare audio stereo
Sunet stereo cu o calitate exceptionala.Canon EOS 700D inregistreaza sunet stereo digital fie prin cele doua microfoane aflate pe partea superioara a carcasei, fie folosind un microfon extern cu conector jack de 3,5 mm.


Explorează cu EOS


Explorează cu EOS functii noi pentru fotografia in conditii de iluminare dificile. Controlul HDR Backlight care lucreaza prin capturarea a trei expuneri diferite – sub-, normal- si supra-expusa – combinandu-le într-o singura imagine HDR care pastreaza detalii si in umbre si in zonele foarte luminoase ale imaginii. Modul Handheld Night Scene faciliteaza capturarea imaginilor frumoase in lumina scazuta, fara a mai fi enevoie de trepied. Aparatul realizeaza rapid patru imagini diferite, combinandu-le ulterior intr-una singura, detaliata, fara neclaritati.
Obiectiv foto Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM


Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM este un obiectiv standard de kit dotat cu un sistem nou de focalizare silentios - STM, proiectat pentru a oferi sunet de calitate si o focalizare fluenta in timpul filmarii.

Ideal fotografilor si videografilor incepatori sau amatori care isi doresc un zoom versatil si de calitate.

• Interval zoom versatil – extraordinar pentru peisaje, portrete si calatorii
• Design compact, usor
• Evitati efectele miscarii camerei cu un stabilizator de imagine optic in patru trepte
• Motorul STM asigura focalizare omogena, aproape complet silentioasa la filmare
• Distanta mica de focalizare de 0,25 m
• Parasolar compatibil: EW-63C

Review - Canon EOS 700D

Extem de usor de folosit, cu comenzile ergnomice care pot fi foarte usor accesate/ dublate si pe ecranul cu functie touch, compact si cu obiectivul de kit STM – silentios si la filmare – Canon 700D se dovedeste foarte polivalent. Sa mai adaugam si ingrediente ca AF-ul continuu la filmare, si faptul ca e comptabil Eye-Fi – permite trasnferarea imaginilor prin wireless (wifi ) cu ajutorul cardurilor Eye-Fi.
Nu in ultimul rand ecranul vari-angle iti permite unghiuri la care cu un aparat normal nici nu te-ai fi gandit poate :). Si va mai spun de Feature Guide, eeextrem de util si fluent, care te ajuta sa intelegi cum o sa actioneze aparatul cu setarile respective. Foarte util!


Clipuri de prezentare aparat foto dSLR Canon EOS 700D

Mai mult

Specificatii
Canon EOS 700D Aparat Foto DSLR 24.2MP CMOS Kit cu Obiectiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital