[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

Descriere

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

store/product-description.title

Descriere obiectiv foto Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Obiectiv foto superangular pentru toti senzorii APS-C

Datorita distantei focale efective de aproximativ 16-35 mm in format de 35 mm, EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM este un obiectiv remarcabil cu o calitate exceptionala a imaginii care orienteaza fotografia dvs. catre noi dimensiuni si zone de expresivitate impresionanta.


Depaseste perspectiva ochiului uman.

Zoomul superangular nu va ofera doar libertatea de a obtine exact ce doriti in fotografie; acesta modifica impresionant perspectiva pentru a face posibila exprimarea dinamica. Acest obiectiv va permite sa ajungeti extrem de aproape de subiect, exagerand diferentele dimensionale dintre un obiect apropiat si fundalul acestuia. Fotografii creativi pot utiliza acest fenomen pentru a crea o separare excelenta intre subiect si fundal pentru o impresie puternica de prezenta sau pentru un efect de focalizare panoramica cu tot ceea ce este intre prim-plan si fundal stand clar in centru.


Mic, usor si compact

Exceptional de usor si compact pentru distanta sa focala, EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM are de asemenea o distanta focala minima incredibil de mica, de doar 24 cm.


Focalizare rapida

Motorul USM al obiectivului Canon 10-22mm este de tip inel si functioneaza impreuna cu aparatul pentru focalizare automata super-rapida, precisa si urmarire predictiva - cu o comanda manuala completa permanent disponibila.


Conceput pentru digital

Conceput special pentru fotografiere digitala, obiectivul dispune de elemente cu forma speciala si tratamente Super Spectra pentru a elimina efectele de fantoma si reflexiile care pot fi produse de reflexiile senzorilor aparatului. Parasolarul special optional poate reduce si mai mult incidenta reflexiilor.


Neclaritate de fundal

Diafragma circulara ofera o neclaritate de fundal placuta cand fotografiati cu deschidere maxima; ideala pentru crearea unei impresii de perspectiva si pentru scoaterea subiectului sau modelului din fundal.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM - SH4754-2

Review-uri

Incarcare recenzii...