[Top Banner] Colind cu pasiune
0
EOLCanon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

Canon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

Referinţă: SH5288-2

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

Descriere

Canon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

store/product-description.title

Obiectiv grandangular de 22 mm

Unghiul mare de cuprindere asigura rezultate foarte bune atunci cand fotografiati grupuri de oameni sau peisaje.

Usor de transportat

Datorita constructiei foarte compacte, corpul obiectivului ultrasubtire asigura un transport comod.

Rezultate surprinzatoare in conditii slabe de iluminare

Obiectivul permite captarea atmosferei naturale a scenelor de seara si din timpul noptii, fara blit sau trepied. Ofera libertatea de a captura fara efort imagini cu aparatul in mana, in conditii de luminozitate redusa.

Focalizare STM silentioasa cliprui video

Inregistrarea filmelor de inalta calitate se realizeaza usor cu functia Movie Servo AF. Se utilizeaza o focalizare interna si o tehnologie STM cu motorizare secventiala, avand ca rezultat o focalizare continua si silentioasa la filmare, oferind un nivel de neclaritate redus.

Calitatea de imagine excelenta - element asferic

Calitatea precisa, nedistorsionata si cu un contrast ridicat al imaginii este asigurata chiar si la fotografierea in conditii de luminozitate redusa datorita elementelor asferice ale obiectivului, care corecteaza orice aberatie sferica ce poate afecta calitatea imaginilor. Obiectivul dispune si de straturi protectoare Super Spectra, care asigura un balans precis al culorilor si maresc contrastul, reducand reflexiile si flare-ul.

Camp de profunzime impresionant

Pentru imagini cu o separare evidenta a subiectului fata de fundal, cu impact mare, obiectivul EF-M 22mm f/2 STM permite captarea imaginilor frumoase, care accentueaza subiectul si elimina elementele perturbatoare.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 153213

Specificatii

Canon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon EF-M 22mm f/2 STM - SH5288-2

Review-uri

Incarcare recenzii...