[Top Banner] O zi din 2021
0
EOLCanon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

Referinţă: SH-249-1

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

Descriere

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

store/product-description.title
Stabilizator de imagine IS cu 4 stopuri

Obiectivul EF 70-200mm f/4L IS USM este dotat cu primul stabilizator de imagine (IS) cu 4 stopuri din lume. Ideal pentru fotografierea din mana, stabilizatorul de imagine extrem de exact si sensibil elimina necesitatea unui trepied in multe conditii. Timpi de expunere de pana la 4 ori mai mari decat este posibil in mod normal (de exemplu, 1/15 sec in loc de 1/200) pot fi utilizati fara o crestere perceptibila a neclaritatii imaginii. Pentru panoramare stabilizata, modul IS 2 corecteaza numai miscarea pe verticala nedorita.
• IS Mode 1 - permite stabilizarea in orice directie astfel incat indiferent daca folositi camera in modul portret sau landscape, IS-ul o sa incerce sa elimine orice miscare resimtita.

• IS Mode 2 - in acest mod, IS-ul ii transmite camerei ca o sa miscati camera intr-o directie, fie sus-jos sau viceversa, fie stanga-dreapta sau viceversa indiferent ca utilizati camera in modul portret sau landscape si o sa elimine vibratiile mici. Astfel va permite sa incadrati fotografia, indiferent daca fotografiati un om in alergare, o pasare care zboara, etc si tot o sa aveti IS-ul care sa elimine celelalte miscari.
Calitate seria L

Acest teleobiectiv Canon integreaza cele mai inalte standarde Canon in ceea ce priveste elementele optice de precizie, calitatea constructiei, fiabilitatea si operabilitatea. Calitatea imaginilor bine definite, cu un contrast ridicat, este asigurata chiar in cadru si in tot intervalul de zoom. Un partener de incredere in conditii dificile, constructia din metal si policarbonat este dotata cu protectii speciale impotriva factorilor de mediu pentru prevenirea patrunderii prafului si umezelii.Greutate redusa


Cu o lungime de numai 172 mm si cantarind doar 760 g, obiectivul EF 70-200 mm f/4L IS USM este ideal pentru sarcinile care implica deplasarea fara bagaje, fara a se compromite performanta, operabilitatea sau calitatea imaginii.


Diafragma fixa


Fara a modifica deschiderea diafragmei de-a lungul intregii game de distante focale, fotografii pot seta expunerea la cea mai mare deschidere de diafragma si modifica zoom-ul pana la 200 mm fara a reduce timpul de expunere. Distanta obiectivului ramane constanta in timpul zoomului si focalizarii.

Elemente din fluorina si UD

Acest obiectiv foto Canon are integrat un singur element din fluorina si doua elemente UD (sticla cu dispersie ultra-redusa) pentru eliminarea aberatiilor cromatice secundare. Acest lucru are ca rezultat un contrast clar si o calitate nedistorsionata a imaginii in tot intervalul de zoom, fara artefacte de culoare pe detaliile subiectului.

Focalizare automata

Un motor USM (Motor ultrasonic) asigura focalizarea automata sensibila, ultrarapida si silentioasa. Cuplul de prindere este excelent, oprind cu precizie si fara depasirea limitei maxime grupul de lentile de focalizare. Comanda manuala permanenta a focalizarii este disponibila fara a trebui sa iesiti din AF. Distanta focala minima este de 1,2 m in tot intervalul de zoom.Straturi protectoare Super Spectra


Straturile optimizate Super Spectra si forma lentilelor suprima umbrele si efectele de fantoma (flare). Straturile ajuta de asemenea la obtinerea unui echilibru exact al culorilor si la marirea contrastului.
Bokeh placut


Obiectivul este dotat cu diafragma aproape perfect circulara, electromagnetica (EMD), pentru a crea un bokeh (separare a subiectului de fundal) impresionant.


Clipuri de prezentare obiectiv foto Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 185493

Specificatii

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM SH-249-1

Review-uri

Incarcare recenzii...