[Top Banner] O zi din 2021
0
EOLCanon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

Referinţă: SH-254-4

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

Descriere

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

store/product-description.title
Stabilizator de imagine

Renumita tehnologie de stabilizare a imaginii (IS) de la Canon compenseaza pentru aproximativ 3 trepte fara o crestere perceptibila a neclaritatii imaginii. Acest lucru mareste semnificativ gama de conditii in care se pot realiza fotografii tinand aparatul in maini, limitand necesitatea transportarii unui trepied. Miscarea produsa intr-o anumita directie este detectata automat ca panoramare asigurata si corectia este oprita in directia respectiva, prevenind astfel tremurarea la retur.

Motor ultra sonic USM

Motorul ultra sonic (USM) converteste energia vibrationala ultrasonica in forta de rotatie, pentru a oferi o focalizare automata de mare viteza, de inalta precizie, super eficienta si aproape lipsita de zgomot, cu cuplu de prindere bun pentru un raspuns rapid si o oprire precisa. Distanta minima de focalizare de 0,7 m pe intreg intervalul de marire il face de asemenea ideal pentru maririle de prim plan.

Perfect pentru digital

Straturile si forma lentilelor au fost optimizate pentru a suprima efectele de fantoma (flare) si reflexiile, optimizand obiectivul pentru utilizarea impreuna cu camerele digitale care pot fi susceptibile de reflexii nedorite ale senzorului de inregistrare. Daca se monteaza pe camere digitale cu senzori de marime APS-C, obiectivul are o gama de distante focale echivalente de 45-480 mm.

Elemente optice de precizie pentru o calitate inalta a imaginii

Contrastul splendid, distorsiunea scazuta si rezolutia inalta de la un colt la celalalt sunt evidente pe tot intervalul de marire. Pentru un control rapid, silentios si foarte precis, deschiderea este controlata cu o diafragma electromagnetica (EMD). Diafragma cu deschidere circulara asigura un bokeh (separare a subiectului de fundal) frumos.


Protectia impotriva factorilor de mediu


Obiectivul ofera o constructie solida, rezistenta la praf si umezeala, proiectata pentru profesionistii care lucreaza intr-un domeniu larg de conditii aspre.

Lucrul cu EOS

Modul de functionare este realizat sa corespunda gamei EOS de ultima generatie, aducand un beneficiu maxim prin avantajul oferit de viteza obiectivului. Informatiile referitoare la distanta ofera o masurare a expunerii la fotografierea cu blit E-TTL II de o precizie mai inalta, in ceea ce priveste focalizarea.


Clipuri de prezentare obiectiv foto Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 185726

Specificatii

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM SH-254-4

Review-uri

Incarcare recenzii...