Cauta ...
0

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM - SH6439

Canon
Canon EF 16-35mm f/4L IS USM este un obiectiv foto grandangular cu zoom care ofera o excelenta perfomanta optica pe intreaga plaja focala, compatibil cu aparatele foto cu senzor Full Frame. Obiectiv compact si usor, cu diafragma f/4 pe intreaga plaja focala, ideal pentru fotojurnalism, fotografii de arhitectura si de eveniment, unde este necesar sa va apropiati de subiect, sau cand nu aveti prea mult spatiu de desfasurare. Optica de exceptie - seria L Diafragma maxima f/4 9 lamele rotunjite Distanta minima de focus: 0.28m 3 elemente asferice 2 elemente UD Focalizare interna Stabilizator de imagine IS cu 4 trepte
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6439
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon EF 16-35mm f/4L IS USM - SH6439

• Construit pentru utilizare in orice conditii

Impreuna cu un filtru Canon Protect, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM este rezistent la apa si la praf.

• Calitate seria L

Obiectivul integreaza cele mai inalte standarde Canon in ceea ce priveste elementele optice de precizie, calitatea constructiei, fiabilitatea si operabilitatea.

• Focalizare automata rapida, silentioasa

Un inel USM (Motor ultrasonic) actioneaza extrem de rapid focalizarea automata cu functionare aproape fara zgomot. Comanda manuala permanenta a focalizarii este disponibila fara a trebui sa iesiti din AF. Lentilele ofera o distanta minima de focalizare 0,28 m pe tot intervalul de marire.

• Elemente UD si asferice

Canon EF 16-35 mm f/4L IS USM incorporeaza trei elemente asferice pentru a asigura definitia si claritatea de la un colt la celalalt pe intreg intervalul de focalizare. Doua elemente UD (cu dispersie ultra-redusa) elimina practic aberatiile cromatice.
Mai mult

Specificatii
Canon EF 16-35mm f/4L IS USM - SH6439

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital