[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLCanon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

Canon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

Canon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

Descriere

Canon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

store/product-description.title

Macro cu raza de captura extinsa

EF 100 mm F/2,8 Macro USM este un teleobiectiv mediu cu functie macro ce asigura o marire de 1,0x. Diafragma cu 8 lamele face posibila estomparea creativa a fundalului pentru a ajuta la evidentierea subiectului. Obiectivul dispune de un comutator al limitatorului de focalizare care limiteaza intervalul de focalizare in vederea imbunatatirii vitezei de focalizare automata.


Focalizare automata cu USM si cu comanda manuala

Sistemul Canon de focalizare automata cu motor USM utilizeaza vibratii de frecventa ultrasonica pentru o functionare rapida, precisa si practic silentioasa. Comanda manuala permanenta a focalizarii, cu ajutorul unui inel mare care nu se roteste in timpul focalizarii automate, permite fotografului sa efectueze reglaje fine instantaneu.


Tratament Super Spectra

Tratamentele Super Spectra asigura echilibrul corect al culorilor si un contrast ridicat, suprimand reflexiile si efectele tip fantoma (flare) care s-ar putea reflecta de pe elementele interne ale obiectivului si senzorul de imagine.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 151190

Specificatii

Canon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon EF 100mm f/2.8 Macro 1:1 USM - SH5110

Review-uri

Incarcare recenzii...