Cauta ...

Canon DM-E1 - Microfon patina

Canon
Sunet impecabil. Performante deosebite. Noul microfon DM-E1 sta la dispozitia tuturor persoanelor care doresc sa filmeze cu aparatele foto Canon EOS compatibile si sa obtina un sunet excelent. Dispune de diverse functii pentru care puteti opta in functie de conditii. Modul Shotgun centreaza sunetul pe subiectul din fata camerei, fiind ideal pentru interviuri si documentare. Modul Stereo (90°/120°) capteaza sunetul pe o arie larga pentru un sunet ambiental mai plin, fiind recomandat pentru inregistrari in natura sau ale unei orchestre intregi. Pachetul include si un aparator de vant pentru a minimaliza zgomotul de fundal. DM-E1 nu consuma din energia aparatului si se alimenteaza cu o baterie de tip CR2032 integrata. Fie ca doriti sa creati un film, sa inregistrati un concert sau sa inregistrati sunete din natura, microfonul directional DM-E1 este ideal impreuna cu aparatele foto Canon EOS si va ajuta sa captati sunetul la cea mai buna calitate.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125025461
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon DM-E1 - Microfon patina

• Mod Shotgun ideal pentru interviuri, documente si pentru inregistrari cu sunet dintr-o singura sursa (precum inregistrarea unui singur instrument muzical)

• Mod Stereo 90° pentru inregistrarea unei singure surse de sunet, dar in acelasi timp capteaza si o parte din sunetul din mediul ambiental; recomandat pentru conferinte cu numar restrans de participanti si grupuri muzicale mici

• Mod Stereo 120° pentru inregistrarea sunetului intr-un grup mare de persoane, precum inregistrarea unei trupe sau a petrecerilor in aer liber• Nu este compatibil cu Canon EOS Rebel T3 and EOS Rebel T5!Specificatii tehnice:

Tip: condensator electret

Moduri: Shotgun (monoaural), Stereo 90°/120°

Unghi de directionalitate: 90°, 120°

Sensibilitate: -42 dB (1 khZ, 0 dB=1 V/Pa)

Frecventa: 50-16000 Hz

Impedanta: 550 O

Temperatura de functionare: 0-40°C

• Functioneaza in conditii de umiditate de 85% sau mai putin

• Functioneaza cu baterie de tip CR2032

Dimensiune: (W x H x D): aprox. 40.0 x 84.0 x 130.0mm

Greutate: aprox. 110g
Mai mult

Specificatii
Canon DM-E1 - Microfon patina

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital